PopUp Dinner OUTSIDE @ Coftale Speciality Coffee House

In sfarsit, vremea frumoasa nu ne mai paraseste, asa ca anuntam deschis sezonul de cine in aer liber!

PopUp Dinner OUTSIDE  #1    28 mai   ora 20:00

Pentru prima editie, am ales Coftale Speciality Coffee House, o casa veche ascunsa de traficul bucurestean pe strada Profesor Stefan Mihaileanu la numarul 42, in zona liceului Xenopol, unde am fost primiti cu multa caldura si pasiune inca de la primul pas. Pasiune pentru cafea.

Antonio Iftimescu, fondatorul Coftale, ne-a oferit o lectie adevarata despre cafea, am inteles de unde provine aroma si care este felul de a o bea incat sa retinem toate secretele gustului, am observat culoarea diferita regasita la o cafea „adevarata”, si ne-am imprietenit cu V60 Dripperul din care am savurat o cafea rece fara zahar foarte aromata. Adio espressor, hello science !

Tot Antonio ne va tine o prezentare si la PopUp, legata de felul in care servim, bem si traim experienta unei cafele. Va lasam sa descoperiti martea viitoare.

Coftale, dupa spusele lui, este „locul in care se scrie o poveste, pagina cu pagina, capitol dupa capitol, despre cafea, oameni, seri petrecute cu prietenii. Savoarea cafelei, asezonata cu un iz de altadata, alaturi de zarva de la masa alaturata, oameni cu zambetul pe buze si mereu cu o poveste de spus, asta te asteapta la Coftale”.

Un articol despre ei puteti gasi aici.

Cat despre noi, suntem foarte entuziasmati de acest prim PopUp Dinner afara, fiindca asteptam de ceva vreme sa se incalzeasca noptile pline de talc ale Bucurestiului, incat sa ne putem spune si noi povestea dupa lasarea serii.

Acest moment a venit, deci avem prilej de sarbatoare. Si cum altfel sa marcam anotimpul cel mai iubit, decat cu un PopUp Dinner afara, pe terasa (nu, inca nu putem iesi in natura, dar in curand vom atinge si acest vis).

Pentru aceasta editie, terasa Coftale se va transforma, mesele se vor uni pentru a socializa intre ele, asa cum visam de mult timp. O masa mare, lunga, plina de oameni frumosi.

Cat despre Irina, o mare iubitoare de cafea, nu pot sa spun decat ca este in extaz. Vremea ii permite sa isi puna in practica mult asteptatele supe reci, cu amestecuri fabuloase de legume si fructe, dar si preparate cu ingrediente al caror sezon este in plina ascensiune.
Pentru cina cu numarul 22, ea s-a lasat inspirata de catre loc si cafea, incat a realizat meniul urmator :

Starter / Gazpacho de capsuni (rece, pentru cine nu a mai gustat un gazpacho)

Main / Muschiulet de porc cu sos de cafea alaturi de piure de telina cu sos de marar

Desert / Tarta cu crema de cafea

Consumatie la bar

30 locuri / 50 RON

Link catre event

Confirmarea prezentei este necesara pentru a participa la cina.

Prezenta se face doar pe baza de rezervare telefonica sau mail (care sa contina numele complet si numarul de telefon). In caz contrar, locul ramane liber pentru a fi ocupat de catre alta persoana 🙂

Info & Rezervari :

Vali 0726748978
contact@popupdinner.ro

 

Valos Kalos

http://popupdinner.blogspot.ro/