Review: Biscuiţii bio de ovăz, Bohlsener Muhle

De câte ori nu te-ai confruntat cu problema găsirii unui produs bio, care să fie numai bun ca desert şi totuşi să nu conţină zahăr? Ei bine, biscuiţii bio din ovăz sunt alegerea perfectă.

Biscuiţii bio din ovăz sunt ideali la micul dejun, serviţi la o ceaşcă de ceai sau cafea ori la un pahar cu lapte. Pot fi consumaţi şi între mese sau în orice moment al zilei, pentru că un produs bio este oricând binevenit.

Originari din Germania, biscuiţii sunt certificaţi Bio-Senger şi garantează calitatea. Nu puţine sunt persoanele care, odată ce au încercat acest produs, au devenit fideli şi l-au cumpărat ori de câte ori au avut ocazia.

Aceşti biscuiţi au ingrediente 100% naturale:

– făină integrală de ovăz (15%);

– zahăr brut din trestie de zahăr;

– fulgi de ovăz integral (47%);

– grăsime de palmier nehidrogenată;

– sirop de orez ;

– agent de coacere: carbonat hidrogenat de sodiu, sare de mare;

– pot conţine urme de nuci, ţelină, susan, soia, lapte.

Valorile nutriţionale pe 100 g sunt convenabile:

– 2032/484 kJ/kcal;

– proteine 8g;

– carbohidraţi 68g;

– lipide 20g.

De ce biscuiţi bio? Motivele sunt dintre cele mai simple. Consumând produse bio, putem duce un stil de viaţă sănătos. Ştim cu toţii că multe persoane consideră bio ceea ce este de la ţară, lactatele proaspete de la bunica şi produsele de panificaţie proaspăt scoase din cuptor. Dar de cele mai multe ori nu avem ocazia şi nici timpul necesar să căutăm şi să cumpărăm astfel de produse.

Unii dintre noi nici nu mai avem bunici sau părinţi la ţară care să se ocupe cu aşa ceva. Ultima noastră speranţă rămâne la produsele bio din comerţ. Ele înlocuiesc, într-un mod cât se poate de natural, produsele de la ţară. Un stil de viaţă bio este secretul sănătăţii.

De ce biscuiţii bio de ovăz Bohlsener Muhle? Pentru că sunt produşi din ingrediente 100% naturale, pentru că firma este recunoscută în lume pentru gama variată de produse şi pentru siguranţa cu care prepară şi păstrează produsele lor. Biscuiţii din ovăz sunt esenţiali pentru o alimentaţie sănătoasă, pentru un stil de viaţă cum toţi ne dorim şi pentru dietă.

Noi i-am încercat. Pe voi v-am convins?

Andreea Onofriesei