PopUp Dinner @ Terasa Monteoru

PopUp Dinner & Terasa Monteoru 
Bld. Calea Victoriei, nr. 115 (intersectie cu Bld. Dacia)
30 iulie / ora 20:00 
30 locuri / 60 ron pers

Editia numarul 70 ne gaseste intr-un loc boem deschis proaspat, pe Calea Victoriei la numarul 115, intersectie cu Bulevardul Dacia. Casa veche de interes national, terasa plina de verdeata si cu aer boem, Terasa Monteoru este un loc in care veti reveni cu siguranta dupa aceasta editie a cinelor noastre.

Terasa Monteoru Anul 1874 – Casa Monteoru a fost construita in 1874 de Alecu Niculescu. Mai tarziu, casa a fost mostenita de fratele acestuia, care a vandut-o in 1883 mareului propietar funciar, Grigore C. Monteoru. Numele sau este legat si de statiunea Sarata Monteoru, creata pe mosia sa din Buzau. 2014 – Pe 30 mai echipa Papiota Bar inaugureaza Terasa Monteoru cu dorinta de a readuce in atentia tuturor istoria unui loc valoros din trecutul Bucurestiului. https://www.facebook.com/monteoru

Iata un articol din Metropotam, cu tot cu poze de la fata locului: „In afara de interesul turistic, in Casa Monteoru au avut loc lansari de carte, cenacluri si dezbateri, fiind pentru o buna bucata de vreme sediul Uniunii Scriitorilor din Romania.”

http://metropotam.ro/Unde-iesim/terasa-monteoru-gradina-verde-din-spatele-casei-bantuite-art8527343478/

Muzica va fi asigurata de DJ Morden pe parcursul serii https://soundcloud.com/mordenamdraci

Pentru aceasta editie, Irina a pregatit urmatorul meniu:

✔ Starter Supa caprese ✔

Main Muschiulet de porc cu caise si mustar alaturi de fasole verde cu parmezan, lamaie si panko [optiune vegetariana disponibila la cerere]

✔ Desert Tarta cu fructe de padure si ciocolata alba Consumatie de la bar Ca deobicei, Zetea ne va insoti pe acest drum culinar, iar cei ce nu au descoperit deja calitatea si gustul deosebit, o vor face cu siguranta.

Degustare Zetea din partea casei (sugeram consumul cu masura, provoaca „dependenta”)

www.zetea.ro

 

☛ Confirmarea prezentei este necesara pentru a participa la cina. Prezenta se face doar pe baza de rezervare telefonica sau mail (care sa contina numele complet si numarul de telefon).

In caz contrar, locul ramane liber pentru a fi ocupat de catre alta persoana 🙂

✆ RSVP : 0726.748.978 ✉ vreau@popupdinner.ro

✉ facebook.com/popup.dinnerB

www.popupdinner.ro

30 locuri / 60 RON de pers