Poți influenţa produsele şi serviciile pe care le foloseşti zi de zi!

Înscrie-te în Ipsos Access Panels și poți câștiga unul din cele 30 de tichete cadou Edenered în valoare de 450 RON fiecare!

În plus, participi la studii interesante și câștigi puncte pe care le poți transforma în tichete de cumpărături ce pot fi utilizate în numeroase magazine din întreaga ţară si intri automat în extrageri pentru alte super-premii !

Ce înseamnă să fii membru Ipsos Access Panels?

          Ai un website dedicat  unde găsești informațiile relevante și detaliile de care ai nevoie.

          Protecția datelor  îți este asigurată

          Participarea  ta este recompensată

          Interacționezi cu alți membri  IAP pe  blog și pe pagina de Facebook

          Poți răspunde la întrebarea saptămânii

          Poți recomanda alți prieteni și vei fi recompensat pentru asta

Îți poți accesa contul,  sondajele disponibile , istoria sondajelor la care ai participat, poți verifica oricand punctele acumulate si le poți preschimba in vouchere făcând comandă direct pe site.

Poţi deveni membru IAP chiar acum! Înregistrează-te aici!

În plus, până pe 23 septembrie ai ocazia de a participa la campania speciala „Terapia  post-vacanța” unde ai șansa sa câștigi prin tragere la sorți o vacanța pentru 2 persoane cu destinația la alegerea ta! Tot ce trebuie este să te înscrii în Ipsos Access Panels și să recomanzi un prieten.

Ipsos este a treia companie globala de market research cu prezență în peste 84 de țări și peste 5000 de clienți din toata lumea, conducând  peste 70 de milioane de sondaje  anual.