Voyo este acum disponibil pe televizoarele Samsung SMART TV!

Samsung şi Central European Media Enterprises Ltd. au lansat aplicația Voyo.ro pentru Samsung Smart TV

Samsung Electronics Co., Ltd și Central European Media Enterprises Ltd. (CME) anunță disponibilitatea aplicației Voyo.ro pe televizoarele SMART TV, începând cu luna septembrie. În urma parteneriatului dintre cele două companii, anunțat în luna februarie a acestui an, utilizatorii vor avea acces la un serviciu premium, ce pune la dispoziție sute de titluri de filme de succes, seriale sau emisiuni disponibile în cadrul abonamentului Voyo.ro. Samsung este primul producator ce oferă în România aplicații locale pentru servicii video-on-demand pe televizoarele sale inteligente.

Aplicația Voyo.ro funcționează cu ajutorul unei conexiuni la Internet, pe baza serviciilor video-on-demand. Aplicația Voyo.ro pentru Samsung SMART TV se instalează automat printr-un update al interfeței de utilizator, inițializat în mod automat atunci când televizorul este conectat la Internet și este accesată interfața Smart Hub.

„Lansarea aplicației Voyo.ro reprezintă un pas foarte important pentru noi, în angajamentul nostru de a aduce din ce în ce mai mult conținut localizat relevant pentru utilizatorii din România pe platforma SMART TV,” a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung Electronics România. „Televizorul este, în primul rând, principala unealtă de divertisment din căminele noastre, iar tehnologia SMART TV revoluționează modul în care accesăm și interacționăm cu acest conținut. Voyo.ro oferă utilizatorilor de SMART TV o modalitate mult mai comodă de a viziona oricând un conținut extrem de divers, de înaltă calitate, direct pe ecranul televizorului, doar cu ajutorul unei conexiuni la Internet.”

„Parte a grupului ProTV, Voyo Gândește liber! lansează acest parteneriat cu liderul pieței connected TV din România, Samsung. Suntem bucuroși să le spunem clienților noștri Let’s Voyo! din Samsung Smart Hub”, a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

Biblioteca de titluri din cadrul Voyo.ro include peste 500 de filme, seriale, emisiuni, evenimente sportive sau concerte. În plus, utilizatorii vor putea urmări în avans față de difuzarea la televizor producțiile locale ProTV sau seriale românești in sistem simulcast si catch-up. Biblioteca este îmbogățită în mod constant cu nou conținut, iar pâna la finalul anului 2012, oferta este așteptată să crească la peste 1000 de titluri.

Serviciul Voyo.ro este disponibil atât pe televizoarele, cât și pe dispozitivele Blu-ray și Home-cinema Smart, Seriile 2011 și 2012.