PREMIER SPA in Premier Palace Hotel

Joi, 18 aprilie, ora 19:00Bvd. Ghencea nr. 134, deschiderea celui mai complex Health Spa din Bucuresti  Premier Spa in Premier Palace Hotel.

Premier Spa, primul concept de Medical Spa din Bucuresti, se intinde pe o suprafata de 3000mp si dispune de 20 de cabinete de tratament dedicate special nevoilor  si dorintelor celor ce sunt in cautarea echilibrului, linistii si starii de bine psiho-fizice.

Procedurile Spa constau in  tratamente pentru fata si corp ce urmeaza o singura filozofie in care preventia, remediul si relaxarea sunt scopul oricarui tip de tratament.  Aici veti putea beneficia de tratamente medicale de recuperare, reabilitare si intretinere (cure balneo, a-stress, slimming si detox) cat si de terapii holistice si de rasfat pentru eliberarea de sub stresul cotidian, reechilibrarea balansului energetic, remis-en-forme si reintinerire oferind cele 5 lumi ale “Starii de Bine” (wellness): apa, caldura, frumusete, miscare si relax.

 

Veti putea alege dintr-o gama variata de tratamente medicale si wellness special concepute pentru afectiuni asociate sistemului locomotor si osos – reumatism degenerativ (osteoartrita) si pentru afectiunile reumatice inflamatorii, afectiuni ale coloanei vertebrale, afectiuni articulare, dureri cervicale si lombare, sciatica, afectiuni datorate unui stil de viata sedentar, afectiuni circulatorii, musculatura incordata,  oboseala mentala si fizica.

Cu o tehnologie de ultima generatie si design ultramodern zona Thermarium ofera cea mai complexa gama de servicii prezente intr-un centru SPA. Beneficiati de puterea de regenerare a apei si caldurii pentru a va  purifica si relaxa corpul. Aici va puteti crea propria calatorie senzoriala prin toate saunele si dusurile emotionale iar zonele dedicate relaxarii “Onix Relax Room” au fost special create pentru a va relaxa, dormi sau pur si simplu…visa.