Primavara in oras, la pas cu Deichmann!

Străzile Bucureştiului nu mai par atât de mohorâte odată cu venirea primăverii, iar picioarele noastre îşi regăsesc atât energia, cât şi pofta de a cutreiera străzile admirând copacii înmuguriţi, dar şi vitrinele tot mai colorate ale magazinelor.

Avem tot mai mult chef de plimbări în aer liber, ne gândim să ne bem cafeaua pe terasele cafenelelor şi tânjim dupa fiecare dezmierdare a soarelui. Dacă avem de gând să ne schimbăm garderoba, luând cu asalt magazinele, sau doar să ieşim la micul dejun şi să ne pierdem pe străzi până seara, avem nevoie de încălţămintea care să susţină toate aceste planuri ambiţioase.

Alegând perechea care ne inspiră din colecţia Sporties & Casual Style de la Deichmann, alegem libertatea de a cutreiera fără dureri de picioare, alegem să bifăm toată lista de taskuri, fără să oftăm la fiecare oră, dar şi fără pauzele lungi şi dese. Cu Deichmann, primăvara ţi-o petreci redescoperindu-ţi oraşul şi amintindu-ţi de ce nu ai renunţa niciodată de tot la el. Coloraţi, dantelaţi, metalizaţi, în dungi ori pastelaţi, pantofii, sliperii sau mocasinii sunt expresia primăverii romantice şi pline de descoperiri interesante care ţi se aşterne la picioare. Acceptă invitaţia Deichmann –  florală, romantică şi multicoloră şi combină stilul sport cu extravaganţa în combinaţii de auriu-bronz- rosé, paiete, recomandate pentru a depăşi astenia de primăvară şi a redescoperi plăcerile sincere şi nevinovate.

1100266dei_1_102_265

dei_1_102_292 dei_1_102_293