Primăvara începe cu noutăți la Halewood Wines & Spirits

 

În cadrul Good Wine, Romania’s Wine Convention, între 2 și 4 Martie 2018, la standul Halewood Wines & Spirits a putut fi văzută și degustată în premieră noua gamă de vinuri premium Byzantium având o nouă înfățisare – modernă, proaspătă, atractivă și potrivită cu personalitatea brandului- dată de noile etichete și noua zonă de recoltare a strugurilor.

“Noua gamă Byzantium ilustreaza individualitatea uneia dintre cele mai importante regiuni viticole romanesti- Dealu Mare. Precizez că toate cele 3 sortimente ce aparțin gamei: Blanc, Rosé, Rosso provin din viile Halewood din aceasta regiune. Sunt vinuri expresive, echilibrate, bine structurate, arome tipice soiurilor din care provin, lungi după degustare.”

a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits

Byzantium Blanc 2017 este un vin elegant în care aromele se succed în cascadă –  mai întâi cele de ananas, grapefruit și floare de soc provenite de la Sauvignonul Blanc, apoi cele de fructe galbene coapte date de Chardonnay și la final cele florale date de Feteasca Albă.

Byzantium Rosé Shiraz 2017 te cucerește prin prospețimea, culoarea tinerească și aromele delicate de zmeură, căpșune și grapefruit. Gustul este echilibrat și lung, dominat de fructe roșii, cu ușoare note de condimente.

Byzantium Rosso 2016 este un vin generos, complex și bine structurat, în care toate cele trei soiuri – Fetească Neagră, Shiraz și Cabernet Franc își aduc cotribuția. Vinul te încântă cu arome de fructe roșii și negre de pădure, tonuri de eucalipt și  condimente, note florale discrete de violete în post-gust.

 

Noua Gamă Byzantium este disponibilă începând de azi în HoReCa, modern retail, precum și pe  www.halewood.shop