Primul restaurant de experienta din Bucuresti!

First cooking experience @ Chefs with Chef David Contant

Ramona Badescu a facut furori saptamana trecuta la primul restaurant de experiente culinare din Bucuresti, Chefs, din Floreasca. Pasionata de experintele culinare si de “cuisine française”, Ramona a invatat cum se monteaza o farfurie cu foie gras, chiar de la David Contant, un cunoscut bucatar chef francez, care lucreaza de 7 ani in restaurantele de lux din Romania. Apoi, atat vedeta stabilita de 25 de ani in Italia, cat si invitatii de la eveniment au servit preparate, care mai de care mai deosebite, adevarate experiente culinare, precum: Cappuccino de legumes du jardin, Terrine de foie gras de canard aux beurre caramel sale Aubergine confite, Filet de perche, sauce aux aromates, roquette du jardin, Sorbet de mangue.

cheeee

Evenimentul face parte dintr-o serie de Live Cooking Shows, ce vor avea loc periodic, unde chefi celebrii sau vedete pasionate de gatit vor oferi experiente culinare diverse, adresate publicului larg, intrucat pretul unui meniu complet nu va depasi 80 lei de persoana.

Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream – Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat la Chefs, un restaurant care ofera mai mult decat preparate savuroase, unul care promite ca timpul pertrecut acolo sa fie o adevarata experienta. Si pentru ca le-a placut atat de mult la Chefs, Raluca Zenga si Claudia Pavel – Cream au stabilit sa ia pranzul impreuna, saptamana viitoare la Chefs, pentru ca sunt curioase sa deguste din meniul atractiv de acolo.

11701201_115285148813091_2830794267645125974_n

Chefs Experience este un restaurant care ofera mai mult decat preparate savuroase, unul care promite ca timpul petrecut sa fie o adevarata experienta. Cu un design ecletic cu influente industriale, Chefs te uimeste inca de la intrare prin asocierea elementelor si detaliilor folosite, si te introduce intr-o atmosfera inedita si relaxanta.

Intregul mobilier este realizat pe comanda de catre mesteri sau ateliere de creatie din Romania, iar vesela de ceramica a fost realizata la Piscu special pentru acest restaurant.

Chefs iti pune la dispozitie un meniu a la carte generos, cu preparate gustoase din bucataria internationala, gandite pentru a rasfata si cele mai pretentioase gusturi. Pentru pranz, restaurantul iti propune un concept inedit – meniuri cu tematica culinara ce se vor schimba saptamanal, gatite chiar de bucatari originari din tarile respective (ex. Grecia, Turcia, Mexic, Japonia).

O adevarata experienta va fi Chefs Day, ziua dedicata chefilor celebrii. Miercurea sau joia, la Chefs vor face un live cooking show bucatari renumiti precum: Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Varlan s.a.m.d. , dar si vedete pasionate de gatit.

Chefs Experience este locul unde iti poti aduce familia, partenerii de afaceri si prietenii intr-o atmosfera cosmopolita, locul ideal pentru o `altfel` de dupa-amiaza sau seara. De asemenea, Chefs îți pune la dispoziție și un spațiu business unde se pot organiza conferințe, sesiuni de training sau coaching, cocktail party si coffee break-uri.

11705238_115276085480664_3552166679881044582_n

11745494_115285122146427_8682485101895933886_n

Parter (Tezaur Grand Office) Calea Floreasca 55, sector 1, Bucuresti
https://www.facebook.com/Chefs.Experience

 

Photo credit: Bogdan Brasoveanu