Quoi de Neuf vs. Cotton Club by George Enache

Lansarea colectiei Cotton Club by George Enache

Miercuri, 17 octombrie 2012, incepâand cu ora 19:00, are loc in incinta magazinului Quoi de Neuf din Baneasa, lansarea colectiei de tricouri -capsula a brandului Cotton Club By George Enache.

Cotton Club a reusit intr-un timp foarte scurt timp sa obtina colaborari importante, urmand  sa  creeze colectii capsula, pentru showroom-ul Casual Monday, pentru outlet-ul Day&Night din Baneasa, pentru magazinul The Code din Oradea, dar si pentru  magazinul Quoi de Neuf din Baneasa Shopping City.

Tricourile Cotton Club sunt realizate 100% din bumbac si sunt imprimate digital cu mici opere de arta realizate chiar de designer sau cu mesaje puternice care vorbesc despre societatea în care traim. Imprimeurile si mesajele trec de la replici ale unor picturi celebre la reprezentări ale unor personaje de benzi desenate sau din cultura urbana.

Tricourile Cotton Club au ca motto: ‘Don’t think it,INK it!’In spatele brandului se afla George Enache, tanar designer roman, ce se ocupa de intregul proces creativ si Denis Radu, care s-a asociat acestui business , preluand totodata si  PR-ul brandului Cotton Club.

 

Linia de t-shirt design special made by Cotton Club, se regaseste in magazinul Quoi de Neuf din Baneasa Shopping City, incepand cu data de 17 octombrie.

Accesul la eveniment se va face pe baza invitatiei.