Primul serviciu de delivery cu mancare jamaicana se lanseaza in Bucuresti

Brandul de mâncare jamaicană Jamal, o iniţiativă gastronomică unică în Romȃnia, se lansează astăzi în capitală. Jamal le oferă bucureştenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucătăriei jamaicane, disponibile exclusiv la www.jamalfood.ro. Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% românesc şi acoperă o zonă neexploatată pȃnă acum a segmentului de livrări de pe piaţa locală.

Vita cu trei tipuri de ardei - Orez - Rum cakePatty cu sos ranch - Rum cake Pizza jamaicanaSupa de mango cu creveti

În acest moment, conform datelor noastre, există doar cȃteva restaurante jamaicane în Europa şi prea puţine în partea de est. Astfel, ne-am propus să fim pionieri în domeniu şi să aducem în România savuroasa bucătărie jamaicană. Românii sunt întotdeauna amatori de mâncare bună, iar Jamal îi va suprinde plăcut prin diversitatea condimentelor, creativitatea preparatelor şi gustul autentic jamaican”, susţine Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal este un proiect antreprenorial unic în ţară, ce completează diversitatea de opţiuni culinare printr-un concept gastronomic nou – bucătăria jamaicană. Jamal îşi propune să devină în scurt timp un furnizor de referinţă printre specialităţile prezente în capitală şi să ocupe un loc de top în segmentul de livrări al bucătăriilor cu specific internaţional.

Bucătăria jamaicană, unică în lume datorită combinaţiilor inedite de condimente şi ingrediente, are o tradiţie îndelungată, puternic influenţată de diversitatea coloniştilor care au locuit pe insulă de-a lungul secolelor. Urmând cu stricteţe reţetele autentice jamaicane şi ingredientele folosite de bucătarii insulei, Jamal deschide un nou univers culinar în Bucureşti.

“Sloganul utilizat de Jamal în campania sa de lansare este “Dealerul tău de mâncare şi chill”. Folosind acest joc de cuvinte într-o notă plină de umor, Jamal vrea să transpună spiritul liber al Jamaicăi în fiecare porţie de mâncare servită, care să impresioneze prin originalitate, nonconformismul mixurilor şi aromele exotice nemaiîntâlnite. De aceea, suntem siguri că preparatele jamaicane vor ajunge rapid unele dintre cele mai frecvente alegeri ale bucureştenilor”, completează Cristina Norocel.

În oferta sa disponibilă la www.jamalfood.ro, Jamal reuneşte preparate ideale pentru gurmanzi, bazate pe toate tipurile de carne şi pe fructe de mare, produse pentru vegetarieni, meniuri creative şi sănătoase pentru copii şi deserturi apetisante pentru întreaga familie. Jamal propune bucureştenilor unele dintre cele mai populare feluri de mâncare consumate de jamaicani, printre care specialităţile de patiserie numite “patties”, cu pui, vită sau legume, supa de mango cu creveţi, preparatele în sos jerk sau curry şi orezul cu fasole roşie. Jamal completează meniul cu deserturi şi băuturi răcoritoare, precum budinca de cartofi dulci cu glazură de castane, rum cake-ul însiropat în rom autentic jamaican şi sucul de morcovi.

Momentan, preparatele Jamal sunt disponibile doar prin livrare în Bucureşti. Site-ul www.jamalfood.ro oferă şi meniuri complete pentru masa de prȃnz, la preţuri speciale, personalizate pentru a răspunde tuturor preferinţelor.

În prima săptămână de la lansare, până pe 12 noiembrie, Jamal le oferă tuturor clienților un desert special la prima comandă.

Jamal, dealerul tău de mâncare şi chill!