Produse cosmetice organice

Produsele organice fac parte din acea categorie de cosmetice naturale, produse fără adaosuri chimice, ce au în componenţă plante crescute în mod natural, fără pesticide sau modificări genetice. Foarte multe persoane adoptă un stil de viaţă sănătos printr-o dietă bio, dar la fel cum avem grijă în a alege ceea ce mâncăm, trebuie să avem grijă la produsele de îngrijire şi igienă personală.

În general produsele cosmetice obişnuite conţin compuşi chimici ce au un efect opus celui descris pe ambalaj, pe când produsele bio ne scutesc de asemenea inconveniente, oferindu-ne o alternativă sănătoasă. Alegerea produselor organice nu este benefică doar pentru aspectul exterior, ci şi pentru buna funcţionare a organismului. Deasemenea achiziţionând un astfel de produs, ajungi să conştientizezi problemele din mediul înconjurător, în special controversata testatea a cosmeticelor pe animale.

Gelul de duş bio cu ulei de argan de la Yves Rocher, Preş 10.50, 200ml

Înainte o ieşire reîncarcă-ţi bateriile printr-un duş revigorant. Ai nevoie doar de gelul de duş bio cu ulei de aragan de la Yves Rocher. Arganul este un copac ce creşte din Maroc şi este o resursă rară, dar foarte valoroasă pentru diverse probleme de natură cosmetică dar şi medicală, cum ar fi tratarea pielii uscate, acnee şi a ridurilor. Gelul de duş Yves Rocher bio are încompoziţie 99% ingrediente de origine naturală, 0% parabeni şi conservanţi ce oferă pielii catifelare şi un parfum discret!

Crema de zi jazz, de la Soapmill, 145 lei

Alt produs care face apel la efectelemiraculoase ale preţiosului aragan, este crema de zi jazz de la Soapmill. Aceasta conţine ulei bio de aragan, aloe vera şi iasomie. Crema este hrănitoare, îţi menţine tenul catifelat şi hidratat, acţionând în produnzime şi având rol în prevenirea ridurilor. În plus parfumul subtil de iasomie îţi va da o stare de bine dipoziţie pe tot parcursul zilei.

Balsam de buze woodsprite cu gref şi mentă, pret 22lei

Nu trebuie să ignorăm aspectul buzelor, iar pentru aceasta avem la dispoziţie balsamul de buzewood sprite cu gref, mentă şi unt de shea, disponibil la salonul organic EverGreen, care îţi va proteja buzele de razele solare în zilele toride, dar şi în perioadele reci, menţinând aspectul catifelat cu o tentă delicată glossy.