Profesionistul zilei: Jakob Hausmann

Jakob Hausmann gateste cu foarte multa bucurie. In bucataria restaurantului sau, combina stilul de gatit clasic cu cel molecular. Rezultatele sunt spectaculoase si extrem de gustoase. Jakob este si autorul a patru carti de bucate, colaborator pentru reviste culinare si om de televiziune.

Untitled-1_02

 Jakob Hausmann, bucătarul-șef și managerul Mica Elveție este imaginea unor firme de renume precum Franke, Fuchs, Eisberg în Români. El este, de asemenea, cel care oferă consultanță altor proprietari de resturante, cum ar fi: Restaurantul Epoca din Craiova, restaurantul Old Time din Tulcea, Hotel Alpin din Poiana Brașov sunt doar câteva dintre numeroasele sale colaborări. În același timp, fiind un inovator în gastronomie, a reușit prin intermediul firmei sale de consultanță, Gastroexpert, să devină unic reprezentant în România pentru aparatură și ustensile moderne cum ar fi: Henkelman, Julabo, Profboard, Kenwood și Isi.

 Vasta experiență în domeniul gastronomic a maestrului Jakob Hausmann, alături de dorința de a oferi oamenilor un loc în care să se relaxeze și în același timp să-și îmbogățească cunoștintele în arta preparării bucatelor l-a determinat să deschidă o casă de oaspeți la munte în Bran, Predeluț. Astfel, Casa Mica Elveție oferă un pachet complet ce cuprinde cazare, servicii de calitate și preparate gătite live de Chef Hausmann.