Elena Şerban este noul Director Naţional al Habitat for Humanity România

Începând din luna ianuarie 2013, Elena Şerban este noul Director Naţional al Habitat for Humanity România.

Elena aduce cu sine o experienţă de 15 ani în cadrul Vodafone România, unde s-a alăturat echipei în anul 1997, ca Project Manager în departamentul Program Management Group Network Engineering, pentru ca apoi, din 2000, să preia conducerea Fundaţiei Vodafone România, dezvoltând programe memorabile de responsabilitate socială şi voluntariat. Elena cunoaşte foarte bine activitatea Habitat for Humanity România, implicându-se activ, ca voluntar, alături de colegii săi, în mai multe proiecte la nivel national, încă din 2007.

„Mă bucur să mă alătur unei echipe extraordinare, care contribuie la împlinirea visurilor atâtor oameni din ţara noastră. Este cu adevărat o provocare, pentru că sunt 5 milioane de români care trăiesc în condiţii de sărăcie extremă. Misiunea noastră nu este deloc uşoară, însă ne oferă satisfacţii unice. Trăim un sentinent fantastic când vedem o familie mutată într-o locuinţă decentă şi accesibilă, la care nici nu spera. Lucrez alături de oameni minunaţi şi, în acelaşi timp, avem parteneri de nădejde, cu care sperăm să dezvoltăm cât mai multe proiecte relevante, care să îmbunătăţească vieţile unui număr cât mai mare de români”, declară Elena Şerban, Director Naţional, Habitat for Humanity România.

 

Elena Şerban preia mandatul de la Emil Olteanu, care a contribuit la îndeplinirea misiunii Habitat for Humanity România timp de 5 ani.

Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 600.000 de locuinţe pentru
3 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg Globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.