Professional GELeration Soak-Off Gel Polish by Jessica la Egoist Salon

Orice femeie îşi doreşte ca manichiura să-i fie cât mai perfectă şi, evident, de durată. Sistemul GELeration Soak-Off Gel Polish este noua tehnologie lansată la Hollywood, ce reprezintă un hibrid între gelurile şi lacurile de unghii.

GELeration Soak-Off Gel Polish este un gel unic, cu o tehnologie inovatoare care se regăseşte în sticlute de lac, ceea ce face ca aplicarea să fie mult mai uşoara, păstrând în acelaşi timp durabilitatea şi rezistenţa unui gel.

Disponibil în 61 dintre cele mai populare nuanţe din paleta cromatică Jessica, potrivite fiecărui stil, GELeration rezistă pe unghii până la 3-4 săptămâni fără să îşi piardă luciul, să se ciobească sau să prinda un aspect inestetic, şi totodată este uşor de îndepărtat.

Formula GELeration Soak-Off Gel Polish reprezintă un complex din răşini şi polimeri, ce conferă produsului o structură şi o strălucire de gel, iar unghiei naturale un plus de rezistenţă, fără a-i afecta sănătatea.

De ce să alegi GELeration Soak-off Gel Polish?

  • Arată şi se aplică precum un lac de unghii, însă are rezistenţa unui gel
  • Conferă naturaleţe şi strălucire unghiei
  • Tehnică simplă de aplicare rezistă pe unghii între 3-4 săptămâni
  • Unghiile nu se exfoliază si nici nu afectează integritatea acestora
  • Oferă protecţie unghiei naturale şi previne ruperea acesteia
  • Se usucă în doar câteva secunde, fără imperfecţiuni

Vino la Egoist Salon şi descoperă noile tedinţe. Manichiura ojă semipermanentă Jessica 70 lei, pedichiură ojă semipermanentă Jessica 90 lei.

Despre Egoist Salon

Saloanele Egoist Dorobanți şi Eminescu se numără printre cele mai apreciate centre de înfrumusețare din Bucureşti, cu stilişti multiplu premiați la concursurile organizate de branduri de renume şi deopotrivă apreciați de vedete din showbiz. Serviciile impecabile de hair styling, make-up şi cosmetica, tratamentele de ultimă generație pentru îngrijirea părului şi a tenului, sunt întregite de o atmosferă caldă şi prietenoasă. Actrița Maria Dinulescu este imaginea saloanelor, echipa de specialişti Egoist având grijă de look-ul ei integral, de la hair-style şi make-up, până la tratamente de îngrijire a corpului şi a tenului.

Egoist Salon, Calea Dorobanţi nr. 91, str. Mihai Eminescu nr. 73, www.salonegoist.ro sau urmăriți-ne pe Facebook (www.facebook.com/egoist.salon.wellness).