Profită de promoţiile extravagante din Băneasa Shopping City

Vineri, 6 aprilie, până la miezul nopţii, Băneasa Shopping City vă invită să experimentaţi Extravaganţa Promoţiilor de Paşte, seara în care poţi face cumpărături până la miezul nopţii.

În intervalul 18:00-00:00, vă puteţi bucura de surprizele şi ofertele inedite, într-o atmosferă antrenantă. Promoţiile continuă şi în zilele de 7 şi 8 aprilie şi astfel, pasionaţii de shopping vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a alege produsul preferat. În plus, centrul comercial a pregătit o mulţime de alte surprize.

Atmosfera de petrecere, condimentată de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participanţilor, este ideală pentru a face cumpărături. Manechinele de la MRA Models vor prezenta, în cadrul unui show antrenant, colecţiile disponibile în magazine.

În documentul ataşat găsiţi lista magazinelor cu discounturi, listă disponibilă atât pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro cât şi pe http://www.facebook.com/#!/BaneasaShoppingCity.

Mai mult decât atât, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 300 de Ron au şansa de a fi recompensaţi cu premii instant la Tombola Aniversară organizată pentru a marca 4 ani de la deschiderea centrului comercial. Participanţii la tombolă vor intra automat în cursa pentru câştigarea marelui premiu: o excursie în Thailanda oferită de TUI Travel Center prin Eurolines. La birourile de informaţii din centrul comercial puteţi afla mai multe detalii.