Protejeaza-ti organismul cu produsele antioxidante Vita Grapes

Studii epidemiologice au asociat consumul regulat de vin rosu, obicei traditional in Franta, cu o scadere a morbiditatii cardiovasculare. S-au incercat multe explicatii si una din ele a fost prezenta in vin a substantei resveratrol.

Pe masura ce studiile au avansat, s-a aratat clar ca nu numai vinul este o sursa de resveratrol. Exista cateva surse de resveratrol, cum ar fi strugurii rosii, afinele, rodiile. In plus, acesta are efecte pozitive care nu se limiteaza la aparatul cardio-vascular.

Gama Vita Grapes este alcatuita din produse cu proprietati antioxidante, oferite de extractele din seminte si pilita de struguri, bogate in resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului nostru.


Proprietatiile antioxidante ale strugurilor, solutia pentru o sanatate de fier!

Resveratrolul este o substanta antioxidanta, care a atras atentia specialistilor deoarece a parut sa dezlege, in buna parte, misterul „paradoxului francez”.

Resveratrolul este un antioxidant continut cu precadere de strugurii rosii – atat in fruct cat si in coaja, ce are un efect mult mai puternic chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, acesta este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Concentratia de resveratrol nu este egala in cazul tuturor sortimentelor de struguri. Continutul difera in functie de locul unde strugurii au fost crescuti –climat rece sau cald, dar si de folosirea pesticidelor – fructele organice contin mai mult resveratrol.

Expunerea fructelor la o sursa de caldura duce la reducerea drastica a continutului de resveratrol precum si indepartarea cojii fruuctelor.

Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca, pentru a beneficia de efectele resveratrolului, consumul de alimente bogate in resveratrol nu este suficient.

Suplimentele alimentare pe baza de resveratrol sunt indicate atat pentru copii cat si pentru adulti, ele avand indicatii terapeutice multiple.

Resveratrolul se regaseste, printre altele, in vinul rosu, afine si mure.

Gama de produse pe baza de struguri

Gama Vita Grapes, produsa de Ropharma, contine produse pe baza de resveratrol, atat sub forma de sirop cat si de capsule: Vita Grapes Sirop, Vita Grapes Capsule si Vita Grapes Fier.

1. Vita Grapes Sirop – indicat in tratamentul bolilor cardiace
Vita Grapes Sirop este un antioxidant fabricat din extracte de seminte si pielita de struguri, sursa principala de resveratrol. Aceste extracte, din seminte si pielita de struguri, sunt benefice in „stresul oxidativ” al celulelor.
Vita Grapes Sirop are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afectiuni alergice si inflamatorii, la anemii, obezitate si infectii virale. De asemenea, resveratrolul continut de acest sirop ajuta la scaderea colesterolului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii
Siropul pe baza de extract de struguri se administreaza de trei ori pe zi, cate 1-2 lingurite. Pretul este de 15,50 lei.

2.Vita Grapes capsule – indicate diabeticilor
Capsulele de Vita Grapes sunt indicate diabeticilor, deoarece nu contin zahar, ajuta la scaderea nivelului glucozei din sange prin cresterea raspunsului organismului la insulina si contributia in tratamentul retinopatiei diabetice.
„Vita Grapes sub forma de capsule compenseaza efectul surplusului caloric, ajuta in curele de slabire, scade nivelul colesterolului rau si intareste imunitatea”, a explicat medicul naturopat Cristina Bogdan.
Pretul unei cutii de capsule Vita Grapes este de 25 lei.

3.Vita Grapes Fier – ideal in perioada de crestere a copilului
Vita Grapes cu Fier este ideal pentru copii, mai ales pentru cei aflati in perioada de crestere, deoarece sustine dezvoltarea armonioasa, creste capacitatea de memorie si concentraresi are efect energizant. In plus, produsul, datorita continutului de fier, ajuta si in tratarea anemiei feriprive.
Vita Grapes cu Fier se afla sub forma de sirop, administrandu-se de trei ori pe zi, cu 20 de minute inainte de masa. Pretul recomandat este de 16,50 lei.

Gama Vita Grapes poate fi cumparata si de pe magazinul online www.ropharma-healthcare.ro.