Pure Smile – zambetul celebritatii, acum si la My Center!

Zambetul alb si stralucitor al celebritatilor nu mai este un vis de neatins! Incepand de luna aceasta, Institutul My Center lanseaza tratamentul Pure Smile, procedura de albire preferata a vedetelor de la Hollywood si singura solutie 100% naturala, care poate albi dintii cu pana la 9 nuante, dar nu ataca gingiile si nici nu sensibilizeaza dantura. Cu Pure Smile, zambetul cebritatilor, alb si stralucitor precum o perla, n-a fost nicicand mai aproape!

Pure Smile

Un studiu publicat in Journal of the American Dental Association arata ca peste 80% dintre oameni si-ar dori sa aiba dinti mai albi, iar 77% spun ca nu sunt multumiti de felul in care arata zambetul lor, in mod specific din cauza culorii. Multi dintre ei evita, insa, albirea dentara clasica, efectuata la medic, o procedura uneori dureroasa, care aduce efecte adverse, de la usoare iritatii, pana la dureri intense.

Acum putem uita de efectele secundare pe care le aduc substantele chimice din tratamentele profesionale de albit dintii, pentru ca solutia unui zambet alb si stralucitor se afla la My Center: gelul Pure Smile, o modalitate simpla, dar extrem de sigura, de a aduce culoarea dintilor la albul natural, oferind in acelasi timp protectie maxima a tesuturilor cavitatii bucale!

Ce este Pure Smile?

Produs 100% natural, Pure Smile este incadrat ca fiind procedura cosmetica, iar conform legislatiei Uniunii Europene, absenta peroxidului si perboratului din substantele de albire a dintilor permite efectuarea procesului de albire in afara cabinetelor stomatologice de catre orice persoana.

Procedura se efectueaza in doar 30 minute, poate albi dintii pana la 9 nuante, iar efectul dureaza pana la 6 luni. Tratamentul se poate repeta oricand se doreste, dar este recomandat de maxim 4 ori pe an.

Procedura de albire este extrem de simpla. Mai intai clientul se asaza comod pe un scaun/ fotoliu si verifica nuanta actuala a dintilor cu ajutorul mostrarului (optional se fac poze pentru a demonstra capacitatea de albire a gelului), iar apoi, cu ajutorul unor servetele speciale, se curata dintii pentru a indeparta orice resturi. Cosmeticiana va aplica gelul pe gutiera, iar clientul pozitioneaza gutiera pe dinti. Se fixeaza ochelarii pentru protectie, se porneste lampa si se pozitioneaza capul lampii in fata dintilor. Dupa trecerea celor 15 minute, se curata dintii cu ajutorul servetelelor din kit.

 AD A4 CMYK

Despre tratamentele profesionale

Tratamentele de albire care se realizeaza in cabinetele stomatologice au rezultate bune, insa acest lucru se intampla datorita concentratiei foarte mare de peroxid folosita: pana la 38 %. Din pacate, peroxidul este o substanta ce poate afecta smaltul si sensibilitatea dentara, chiar si medicii atentionand ca astfel de proceduri pot duce la fisurarea suprafetei dintilor si la aparitia cariilor.

Pure Smile se diferentieaza de aceste tratamente prin lipsa substantelor chimice daunatoare, ingredientele sale fiind 100% naturale.

Tratamentul Pure Smile se poate efectua in cadrul Institutului My Center, la pretul de 350 lei/sedinta.

Contact:

Institutul My Center

Tel: +40 021 242 02.54
Mobil: +40 722 121 092
E-mail: office@my-center.ro
Facebook: facebook.com/mycenter.spa

Program: Luni-Vineri  9-21, Sambata  9-19.