Nou de la Guerlain – Abeille Royale Face Treatment Oil

ABEILLE ROYALE FACE TREATMENT OIL

 ABEILLE ROYALE ULEI_DETALIU

  MIEREA DE OUESSANT, LA FEL DE PREŢIOASĂ CA ȘI AURUL, ACUM  ÎNTR-UN ULEI PUR

           Laboratoarele Guerlain au studiat îndelung procesul de regenerare a pielii, dezvoltând sub numele de Abeille Royale produse inovatoare ce luptă împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii. 

Ingredientele cheie, ce stau la baza unei noi cure de întinerire absolut revoluţionare Abeille Royale, provin din zone sălbatice şi ferite de poluare ale Franţei (Ouessant) .

 

Ca şi ingredient preţios al naturii, mierea a fost văzută ca un simbol al bogăţiei şi al vieţii încă din vremuri îndepărtate. Printre tipurile de miere folosite in gama Abeille Royale există una pe care Guerlain o preţuieşte în mod deosebit. Ea îşi are originea în insulele Ouessant de pe coasta Britaniei, provenind de la albinele negre din această zonă. Calitativ, este cea mai curată miere din lume şi de aceea a devenit un standard al purităţii absolute.

În comparaţie cu alte tipuri de miere, aceasta e mai bogată în amino acizi şi fructoză care măresc elasticitatea pielii. Aceste proprietăţi ale mierii conferă unicitatea  Abeille Royale Face Oil pe care Guerlain îl prezintă ca şi o inovaţie absolută.

  

ABEILLE ROYALE FACE OILare o acţiune intens nutritivă, restructurantă şi de netezire a suprafeţei pielii. După folosire, pielea arată intinsă, mai densă şi  e vizibil mai fermă.

  

 

Cu ABEILLE ROYALE FACE OIL, Guerlain introduce un produs inovator în lumea cosmeticelor.

Spre deosebire de uleiurile convenţionale, acesta este absorbit aproape imediat de piele, nelăsand un film gras la suprafaţa acesteia.

Tenul îşi recapătă supleţea şi fermitatea, dupa 6 ore de la aplicare fiind mai hidratat cu pana la 132%*. Pielea devine netedă, la o oră de la aplicare observându-se mai putine riduri şi linii fine pe suprafaţa acesteia.

  

*Test instrumental pe 10 subiecţi la 6 ore după aplicarea uleiului pe piele 

  

Experţii centrului spa Guerlain au cateva trucuri pentru a obţine imediat o piele mai fermă şi elastică prin aplicarea ABEILLE ROYALE FACE OIL.

 

Câteva picături de ulei se încălzesc uşor în palme şi se aplică dinspre centrul feţei către zona maxilarului şi a urechilor cu mişcări circulare.