Puterea grânelor stă la baza celor mai noi produse Weleda pentru îngrijirea părului!

Weleda își reîntregește gamele de îngrijire și aduce în România produse naturale și bio pentru sănătatea și frumusețea părului și a scalpului. Începând din această lună, Weleda oferă o gamă completă de îngrijire a părului pe bază de cereale, care cuprinde şampon, balsam și tratament.

Gama Weleda de îngrijire a părului se bazează pe puterea grânelor: mei, ovăz și grâu și oferă soluţii pentru toate tipurile de păr, de la cel normal, până la cel uscat, deteriorat sau cu mătreață.

Datorită vitalităţii lor şi a similitudinii cu structura firului de păr, cerealele au un efect fortifiant, nutritiv şi protector asupra părului şi a scalpului. Puterea de fortifiere şi regenerare a grânelor se regăseşte în formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experiență și pe baza unei abordări holistice unice în lume, care susţine misiunea acestora de a  face posibilă armonizarea sănătăţii cu frumuseţea naturală. Utilizând tehnologii de ultimă generaţie, Weleda împleteşte formulele performante pentru îngrijirea naturală a părului şi a scalpului cu tainele naturii:

  • Șampon de îngrijire cu mei 190ml
  • Şampon anti mătreaţă cu grâu 190ml
  • Şampon regenerant cu ovăz 190ml
  • Balsam regenerant cu ovăz 200ml
  • Tonic revigorant pentru păr şi scalp 100ml

Șamponul de îngrijire cu mei pentru un păr delicat şi strălucitor

Potrivit pentru părul normal si având ca ingrediente de bază extracte de mei, salvie bio şi ulei de macadamia bio, şamponul de îngrijire curăţă cu delicateţe şi protejează atât scalpul, cât şi părul. Extractele din coajă de mei fortifică şi menţin sănătatea, vigoarea şi elasticitatea naturală a firului de păr, şamponul conturându-se pe cerinţele întregii familii.

  • Curăţă delicat, asigură o spumare eficientă și calmează scalpul.

Formulele inovatoare ale îngrijirii holistice Weleda evită iritarea scalpului şi încărcarea firului de păr, garantând un scalp sănătos şi un păr natural, frumos. Aplicat pe părul ud, masat bine la rădăcini şi pe toată lungimea părului, şamponul cu aromă proaspătă de grapefruit, mentă revigorantă şi Amyris trezeşte la viaţă elementele din structura firului de păr, reatribuindu-i supleţe şi strălucire. Preț: 59 Lei.


Şamponul regenerant cu ovăz pentru păr uscat sau deteriorat – netezeşte şi previne casarea firului de păr

În cazul părului uscat sau deteriorat, stratul protector al firului de păr este afectat. Proprietăţile regenerante şi fortifiante ale ovăzului susţin dezvoltarea unei structuri sănătoase ale firului de păr, acesta recăpătându-și  moliciunea şi netezimea naturală!

Şamponul regenerant cu ovăz curăţă delicat, netezeşte structura firului de păr, previne casarea părului şi degradarea vârfurilor. De asemenea, redă părului strălucirea sa naturală cu ajutorul uleiului de jojoba bio, a extractelor de ovăz bio şi a salviei bio, pentru un păr mătăsos şi frumos!
Boabele de Tonka, cu aroma lor de marzipan, mimoză şi uleiul de cedru conferă un parfum fin, cu note florale. Preț: 59 Lei.

Pentru sporirea eficienţei, se recomandă folosirea şamponului împreună cu Balsamul regenerant cu ovăz.

Şampon anti mătreaţă cu grâu  – pentru un scalp sănătos

Şamponul anti mătreaţă cu ulei de germeni de grâu cu efect echilibrant şi extracte preţioase de ghimpe pădureţ, pansea şi salvie bio, combate mătreața, stimulează menţinerea unui scalp sănătos și conferă o îngrijire de durată fără să încarce părul.

Atât mătreaţa grasă, cât şi cea uscată semnalează un dezechilibru la nivelul scalpului. Substanţele active din grâu permit scalpului uscat, cu mătreaţă, să-şi recapete echilibrul. Aroma revigorantă este dată de rozmarin şi uleiul de Copai. Preț: 59 Lei.

 

Balsam regenerant cu ovăz  pentru păr uscat sau deteriorat – oferă elasticitate, vigoare şi strălucire

Balsamul regenerant cu ovăz are grijă de o extra porţie de hidratare şi hrănire după spălarea părului. O compoziţie specială de ingrediente vegetale preţioase netezeşte structura firului de păr şi permite astfel o pieptănare uşoară. În cazul părului uscat sau deteriorat, stratul protector al firului de păr este afectat. Proprietăţile regenerante şi fortifiante ale ovăzului susţin dezvoltarea unei structuri sănătoase ale firului de păr. Acesta îşi recapătă moliciunea şi netezimea naturală.

Balsamul delicat parfumat cu ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovăz bio şi nalbă bio, conferă părului elasticitate, rezistenţă şi strălucire. Preț: 63 Lei.

 

Tonic revigorant pentru păr şi scalpîntăreşte firul de păr şi menţine un scalp sănătos

Loţiunea tonică vitalizantă cu ulei de rozmarin, extracte preţioase de iarbă de soldină (floare grasă) şi frunze de hrean îmbunătăţesc hrănirea la rădăcina firului de păr, fiind potrivit pentru părul subţire si împotriva căderii părului.

Aceasta reduce căderea părului şi stimulează creşterea sa naturală, după o reţetă  originală de la 1921.

Rozmarinul are efecte revigorante, tonifiante şi de încălzire, iar aroma sa proaspătă conferă loţiunii o notă deosebită.

Utilizare: se aplică zilnic dimineaţa şi seara pe părul pe cât posibil umezit. Se masează pe scalp cu vârful degetelor. NU se clăteşte!

Preț: 59 Lei.

Produsele de îngrijire cu cereale de la Weleda NU conţin silicon, tenside, derivate din petrol sau materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranţi şi agenţi de conservare sintetici!

Bazată pe principii antroposofice şi pe selectarea atentă a plantelor fundamentale, noua gamă de îngrijire a părului Weleda oferă o îngrijire profesională şi completă părului şi scalpului. Produsele sunt create în urma unor formule de bază noi şi supuse unor teste superioare de eficacitate. Acestea desăvârşesc tratamentul integral organic Weleda, îmbrăcat în recipiente noi, uşor de folosit, cu un design grafic nou şi care cuprind un volum mai mare de conţinut.