Rasfata-te ca o vedeta de la Hollywood cu Intraceuticals la Alpin Vitarium Spa

Daca multi dintre voi nu stiati secretul de frumusete al Madonnei, acum il puteti afla si chiar si incerca. Vedeta si-a redobandit frumusetea si tonusul pielii cu ajutoul aparatului Intraceuticals, un aparat cu rolul de a intineri pielea fetei si a gatului, care se gaseste si in Romania, la Alpin Vitarium Spa, din cadrul Alpin Resort Hotel.

Intraceuticals –  Top brand in industria de frumusete

In cadrul industriei de frumusete, Intraceuticals are avantajul de a fi cel mai iubit si utilizat brand de catre celebritatile din intreaga lume. Pe langa Madonna, printre fanele acestui aparat se numara Jennifer Lopez, John Galliano, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria si Kate Perry. ,,Imi iubesc tratamenele, la fel le iubeste si tenul meu”, marturiseste Madonna despre tratamentele cu Intraceuticals. Cosmeticeana cantaretei adauga despre Intraceuticals ca: ,,este unicul tratament noninvaziv care functioneaza cu adevarat!”.

Rasfata-te ca o vedeta de la Hollywood

Aparatul Intraceuticals, cunoscut drept aparatul Madonnei, ajuta la intinerirea fetei utilizand elementul esential al vietii, oxigenului hiperbaric, un cocktail de substante precum acidul hialuronic, vitaminele A, C, E si antioxidanti. Acest sistem revolutionar non-invaziv inlocuieste traditionalele tratamente cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic.

,,Cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric se introduc substante benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine (A, C, E) si Antioxidanti (Aloe Vera si ceai verde) in straturile inferioare ale pielii ajungand pana in derm, obtinandu-se astfel aspectul intinerit al fetei, hidratare maxima si revitalizarea tenului obosit, explica Simona Blaj, terapeut Alpin Vitarium Spa.

 

1. Tratamentul Rejuvenare: un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea.

2. Tratamentul Opulence: este un tratament calmant, relaxant si potrivit pentru tenul depigmentat.

3. Tratamentul Atoxelina: cu o singura infuzie liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

4. Tratament Clarity: impuritatile si inflamarile sunt eliminate lasând un mediu antibacterian pentru un ten limpede si calm.

Se recomanda 6-7 sedinte de tratament, cate una pe saptamana. Odata terminat ciclul de tratamente este suficienta o sedinta la 4-6 saptamani sau o sedinta trimestriala pentru mentinere. Sedinta dureaza 40 – 60 minute in functie de problema tratata. Pretul unei sedinte pleaca de la 345 lei, dar difera in functie de tratamentul ales.

Despre Alpin Vitarium Spa

 

Alpin Vitarium Spa, o oaza de liniste in Poiana Brasov, intre mesteceni si brazi, este locul unde iti vei putea regasi linistea prin pachetele senzoriale pentru fata si corp, masaje si tratamente menite sa inlature incordarea si stresul, terapii medicale dedicate recuperarii fizice, detoxifierii, preventiei, redobândirii bunei dispozitii. Toate aceste terapii si ritualuri au fost create in mod special pentru cei ce doresc sa revina la forma maxima psiho-fizica prin imbinarea unei vacante relaxante cu terapii ce revigoreaza starea generala a corpului si a mintii. Pentru mai multe informatii vizitati www.alpinhotel.ro