Răsfață-te cu Beko, în luna martie

Beko DIN1531

Martie este luna ta, luna în care te sărbătorești și îți dorești să te răsfeți cel mai mult. Indiferent de cadourile pe care le-ai primit la început de lună, anul acesta ai simțit nevoia să te gândești la dorințele tale pe tot parcursul lunii. Și pentru că primăvara și-a intrat deja în drepturi și ai nevoie de mai mult timp liber, Beko, prietenul tău secret, are grijă de tine și îți sugerează un cadou care să îți facă toate zilele mai frumoase și mai ușoare.

Mașina de spălat vase Beko DIN1531 te ajută să câștigi zilnic mai mult timp pentru tine datorită funcțiilor performante, extrem de ingenioase, proiectate special pentru a-ți îmbunătăţi calitatea vieţii. Beko DIN1531 este complet incorporabilă, are mini ecran LCD și beneficiază de un senzor de detectare automată a gradului de murdărie pentru determinarea programului optim de spălare.

În plus, Beko te ajută și să economisești, pentru a te răsfăța cu mai multe cadouri, deoarece mașina de spălat vase Beko DIN1531 consumă de 2 ori mai puțină energie și de 10 ori mai puțină apă față de spălarea manuală.

Mașina de spălat beneficiază și de garanţia extinsă de 5 ani, astfel oferindu-ți siguranță prelungită în legătură cu performanța și eficiența mașinii de spălat, răspunzând celor mai variate și exigente gusturi.