Răzvan Vâlceanu lansează Gift Certificate-ul pentru cămăşi made to measure!

Brandul propune o altenativă rapidă şi comodă pentru unul dintre cele mai populare cadouri oferite de sărbători

 Cu ocazia sărbătorilor, Răzvan Vâlceanu lansează Gift Cerificate-ul pentru cămăşi made to measure ce poate fi achiziţionat atât de persoane fizice cât şi de companii, pentru angajaţii ori clienţii lor. Posesorii Gift Certificate-ului vor veni la showroom-ul Razvan Valceanu pentru a-şi realiza o cămaşă made to measure, în funcţie de preferinţele personale. Valoarea certificatului cadou este de 449 lei şi poate fi achiziţionat începând cu 12 decembrie prin comandă de pe site-ul www.razvanvalceanu.ro sau de la showroom-ul Răzvan Vâlceanu din zona Domenii.

„Fiecare dintre noi ştie cât de greu este să oferi cadoul perfect, cu atât mai mult când este vorba despre o persoană pe care o apreciem (un membru al familiei, un prieten sau un partener de business) şi suntem din ce în ce mai presaţi de timp. Unul dintre cele mai frecvente cadouri oferite bărbaţilor este cămaşa, alături de alcool, deoarece este una dintre acele piese basic pe care fiecare om, indiferent de domeniul în care activează, ar trebui să le aibă în garderoba sa,” declară Răzvan Vâlceanu. „Din păcate, este destul de greu să oferi cadou o cămaşă, dacă nu eşti foarte sigur de măsurile şi preferinţele persoanei care o va purta. Pentru a rezolva această problemă şi a oferi posiblitatea de a face un cadou cu adevărat unic, am lansat Gift Ceritificate-ul pentru cămăşi made to measure,” adaugă Răzvăn Vâlceanu.

Gift Certificate-ul  pentru cămăşile made to measure Răzvan Vâlceanu a fost gândit ca o soluţie pentru stilul de viaţă alert al oamenilor din zona de business, cu avantaje atât pentru persoana care dăruieşte cadoul, cât şi pentru cea care îl primeşte. Concret, posesorul Gift Certificate-ului Răzvan Vâlceanu are posibilitatea de a-şi realiza o cămaşă made to measure conform preferinţelor sale. De cealalta parte, persoana care dăruieşte Gift Certificate-ul are siguranţa de a fi oferit un cadou inspirat, reuşind în acelaşi timp să evite aglomeraţia din magazine dinaintea sărbătorilor. Gift Certificate-ul pentru cămăşi made to measure Răzvan Vâlceanu este o alternativă eficientă şi la clasicele cadouri corporate. „Tot mai multe companii din domenii ca IT&C, bănci, asigurări, pharma, aleg să îşi recompenseze angajaţii si partenerii, oferindu-le un cadou diferit de banalele coşuri de Crăciun. În plus, în zona de business, niciodată nu ai prea multe cămăşi,” povesteşte Răzvan Vâlceanu.

Persoana care primeşte cadoul are posibilitatea de a veni la showroom-ul Răzvan Vâlceanu şi de a-şi realiza o cămaşă în funcţie de preferinţele sale. Clientului i se prezintă modelele colecţiei, mostrarul de ţesături, i se explică modul în care îşi poate personaliza cămaşa (de la alegerea stilului – business, cocktail şi smart casual, alegerea materialelor, a nasturilor, tipului de guler, detaliile manşetelor etc.) şi i se iau măsurile pentru personalizarea tiparului. Astfel, posesorul Gift Certificate-ului Răzvan Vâlceanu se va bucura de o cămaşă al cărei model îi va plăcea cu adevărat şi a cărei dimensiuni vor fi potrivite.

Gift Certificate-ul va fi disponibil începând cu 9 decembrie prin comanda pe www.razvanvalceanu.ro sau la showroom-ul din zona Domenii.