Recenzie: produse pentru plaja de la Iwostin

Pentru că vara aceasta este fierbinte şi caniculară, m-am gandit să-mi îndrept toată atenţia asupra produselor cu factor de protecţie, pe care trebuie să le aplic chiar şi atunci când nu merg la plaja. Dar ce ne facem când ne expunem la soare şi nu avem un produs de protecţie la îndemâna? Aplicăm repede acasa un produs de regenerare după plajă pentru corp care  asigură o întărire de lungă durată a sistemului imunitar, protejând astfel împotriva efectelor imediate şi pe termen lung ale radiaţiilor UV. 

Loţiune regeneratoare de după plajă Iwostin Solecrin, 150 ml

Alegerea lotiunii de dupa plaja este extrem de importanta, iar modul de selectie se face in functie de ingredientele active pe care le contine. Pe ambalajul cremei am observat ca are ca si compozitie:

Ingrediente active: Preregen®, ulei de macadamia, ulei de shea (Butyrospermum parkii), ulei din sâmburi de struguri, fucogel®, questice Liquid®, alatonină, apa termală de Iwonicz-Zdroj

Cum actioneaza Preregen-ul? 

Are excelente proprietăţi calmante, pe baza activităţii sinergice a oxidoreductazelor naturale recepţionate într-un proces biotehnologic şi atent izolate din peptidele vegetale şi proteinele de soia.

Care este ingredientul care actioneaza cu efect calmant?

Questice Liquid, el asigură un efect calmant de lungă durată.

Ce este Fucogel?

O polizaharidă care se remarcă printr-un efect de hidratare excepţional de intens şi de lungă durată. Formează un strat protector pe suprafaţa pielii, care asigură protecţie împotriva pierderilor de apă din celule, precum şi împotriva factorilor atmosferici adverşi. Prezenţa fucozei în conţinutul său estompează reacţiile alergice.

Cu ce este diferita apa de Iwonicz fata de celelalte de pe piata?

Apa de Iwonicz are proprietăţi calmante excepţionale. Calmează mâncărimea şi diferite alte iritaţii ale pielii. De asemenea, neutralizează efectele apei dure asupra pielii. Este cea mai puţin dură dintre apele termale disponibile pe piaţă (8,40N).

Disponibil în farmacii.