Redă echilibrul greutăţii tale

Metoda 100% naturala cu cele 3 actiuni in doua produse: 10 zile de tratament

De atât este nevoie pentru ca efectul celor 2 produse Fitomagra, însoţite de un regim alimentar hipocaloric adecvat, să se facă simţit: o reducere a greutăţii corporale ce se va menţine pentru o perioadă îndelungată de timp.

Acţiunea sinergică a produsului este completată de extractele de ceai verde şi ortosiphon, cu efect puternic antioxidant. Un concentrat fluid foarte util ca şi coadjuvant în dietele hipocalorice global controlate.

Fitomagra Limita DimaFibra este un supliment alimentar pe bază de fibre, care poate fi folosit în regimurile alimentare pentru controlul greutăţii. Administrarea produsului cu câteva minute înaintea meselor principale din zi, contribuie atât la atenuarea senzaţiei de foame, cât şi la o absorbţie redusă a alimentelor integrate la nivelul intestinului. Ingredientul principal al acestui produs este DimaFibra, un complex inovator brevetat Aboca compus din mucilagii liofilizate de in, tei, nalbă şi fibre vegetale de opunţia, glucomannano şi celuloză, care creează un gel natural cu rol de absorbţie a apei, mărindu-şi astfel volumul şi conferind o senzaţie de saţietate şi generând o absorbţie redusă a alimentelor la nivelul intestinului.

Iată de ce, administrate împreuna, cele două produse sunt poate unul din cele mai eficiente tratamente 100% naturale, datorită efectului rapid, usurinţei în administrare şi absenţei efectelor secundare.

 

Pret: 83 lei