Renovează-ţi baia cu un buget restrâns

Fie că vrei să-ți redecorezi baia, ori pur și simplu vrei una nouă, trebuie să știi că nimic nu este mai simplu. Totul depinde de deciziile proprietarilor. Singura problemă care poate interveni într-o astfel de situație este bugetul restrâns. Așadar, cum să-ți decorezi sau să-ți redecorezi baia atunci când ai un buget mic?

Primul pas este stabilirea bugetului. Acest pas este foarte important, mai ales pentru persoanele care nu își permit să cheltuiască foarte mult pentru renovarea băii lor.

Este foarte adevărat că un buget mic poate fi descurajator. Totuși, dacă ești o persoană căreia îi plac simplitatea şi creativitatea, în același timp, decorarea băii poate fi realizată și cu un buget restrâns.

La ce trebuie să te gândești prima dată, atunci când începi să schimbi decorul băii?

Schema de culori este cea mai importantă. Schimbă culoarea gresiei în orice fel de nuanță dorești. Acest lucru va avea, cu siguranță, un mare impact asupra băii tale și cum vei fi nevoit să îţi pui în aplicare ideile creative, bugetul nu va fi problema cea mai mare.

Mai mult, dacă ți-ai schimbat cât de curând faianța în baie, poți alege să personalizezi gresia cu autocolante speciale pentru baie. Această idee de colaj este minunată mai ales pentru oamenii care nu-și permit să schimbe gresia. Datorită faptului că autocolantele sunt foarte mari, ele pot schimba aspectul vechi al băii. În plus, uatocolantele nu costă foarte mult.

Următorul pas este acela că trebuie să te gândești la lucrurile de care chiar ai nevoie în baie. Dacă nu ai nevoie de toate, poți să alegi pe care să le păstrezi și pe care să le arunci. Prin urmare, dacă scapi de lucrurile inutile din baie, vei avea mai mult spaţiu care poate fi umplut cu accesorii micuțe, suporturi pentru lumânări, plăci moderne și așa mai departe.

Odată ce folosești tot felul de accesorii pentru lumânări, care sunt o nouă apariție în baie, aspectul băii va fi schimbat automat.

Așadar, atât timp cât încerci să ții cont de ajustările ori de îmbunătățirile care pot schimba radical aspectul băii tale,  costurile pot fi neînsemnate.

 Ce alte idei mai ai?

Mădălina Tătaru

Surse foto:

plus50lifestyles.com

trendir.com

bathroomdecorideas.net

howdens.com