Resetează-ți organismul, la –180°C, în criosauna CrioBio

Iarna aceasta se anunță temperaturi de -180°C! Nu afară, ci în cabinele de criosaună CrioBio special concepute pentru proceduri de aerocrioterapie, care îți resetează organismul, din interior, pe cale naturală. Această terapie prin frig promite readucerea și menținerea frumuseții și sănătății.

criosauna CrioBio - 2

Dacă dorești să îți dispară ridurile, să slăbești, să îți tonifiezi pielea și trupul, să dormi mai bine, să ai un apetit sexual mai bun și să ții gripele și răcelile departe de tine, te invităm să încerci, pentru 3 minute, o temperatură de –180 °C, în criosaună.

Iar luna decembrie aduce prețuri de sărbătoare la criosauna CrioBio, unde beneficiezi de până la 36% reducere pentru orice abonament achiziționat în perioada 3-31 decembrie 2013.

Rezultatul? O resetare completă a organismului!

Scăderea bruscă a temperaturii, în timpul unei proceduri în criosaună, stimulează sistemul imunitar și pe cel endocrin și determină declanşarea unei serii de procese regenerative în corp, activând toate funcţiile de autoreglare ale corpului, mai ales acelea care nu funcţionează la întregul potenţial. Practic, corpul tău luptă singur, regenerându-se de la sine, pe cale naturală. Procedurile de aerocrioterapie efectuate în criosaună regenerează pielea (efect anti-rid) și îi îmbunătățesc elasticitatea, ajută la scăderea greutății corporale și diminuarea celulitei, tonifiază musculatura. Au și alte efecte deosebit de bune pentru sănătatea ta, cresc capacitatea de efort fizic și intelectual, întăresc imunitatea, cresc libidoul, reglează disfuncțiile erectile, diminuează consecințele stresului zilnic și te ajută să dormi mai bine.

criosauna CrioBio - o stare generala mai buna

Pielea secretă colagen, ridurile sunt înghețate

În timpul unei proceduri efectuate în criosaună, temperatura pielii ajunge la 0°C, tot sângele fiind împins spre organele interne pentru a le păstra calde. După procedură, corpul începe să se încălzească, iar sângele revine în piele. Efectul procedurilor de aerocrioterapie este imediat simțit asupra pielii, care devine mai netedă și mai elastică, cu un aspect vizibil mai bun. Este îmbunătățită microcirculația și sunt optimizate procesele metabolice, organismul începe să secrete colagen, iar ridurile se diminuează.

criosauna CrioBio - rezistenta, imunitate - 2

Slăbești – kilogramele și celulita dispar

În timpul procedurilor efectuate în criosaună, sângele este pompat spre organele interne, pentru a menține temperatura acestora la valoarea normală. După ce ieși din criosaună, sângele este pompat cu putere înapoi spre piele și extremități și astfel este îmbunătățită microcirculația și alimentarea cu oxigen a celulelor și sunt eliminate toxinele. În timpul ședinței de aerocripterapie, poți arde aproximativ 150-200 kcal, iar pe parcursul următoarelor ore, timp în care orgamismul se reîncălzește, pot fi arse până la 1000-3000 kcal. Rezultatul constă în diminuarea celulitei, pierderea kilogramelor nedorite, creșterea forței musculare și a rezistenței organismului. Unele persoane, au slăbit 7 – 10 kg după o serie de 20 – 30 proceduri. Bineînțeles, pentru scăderea în greutate este recomandată o dietă echilibrata.

criosauna CrioBio - riduri 2

Un somn mai bun și mai multă energie

În momentul răcirii bruște a organismului se activează și sistemul nervos, care elibereaza endorfine în tot organismul, astfel că și starea ta psihică va fi foarte bună. Aerocrioterapia reduce stresul, remediază tulburările de somn, crește libidoul și reglează disfuncțiile erectile.

criosauna CrioBio - un somn mai bun

Răcelile și gripele stau departe de tine

Criosauna nu previne şi nici nu tratează gripa sau răceala, dar îţi întăreşte organismul astfel încât acesta luptă singur împotriva viruşilor, răcelilor. În plus, crește rezistența organismului la frig. Organismul uman este extrem de complex şi are o capacitate de autovindecare extraordinară. În momentul în care este agresat cu un şoc termic el răspunde pe măsură şi activează toate resursele pe care le are la dispoziţie  pentru a asigura supravieţuirea, inclusiv întărirea, fortifierea şi pregătirea organismului pentru iarnă, prin ”călirea” lui.

criosauna CrioBio - slabire, tonifiere - 1 

Prețuri de sărbătoare la criosauna CrioBio

Criosauna se încadrează în categoria echipamentelor de întreținere corporală, nu a echipamentelor medicale. O procedură de aerocrioterapie durează maxim 3 minute, iar în funcție de afecțiunea pe care dorești să o tratezi sunt recomandate serii de câte 10, 20 sau 30 de proceduri.

În luna decembrie 2013, beneficizi de reduceri de până la 36% la abonamentele de 10, 20 sau 30 de ședințe sau la ședințele individuale, astfel prețul unei proceduri este 60 lei (de la 95 lei fără reducere). Ședințele achiziționate în această perioadă pot fi cosumate până la sfârșitul lunii februarie 2014.

Poți beneficia de proceduri de aerocrioterapie în centrul CrioBio de pe Str. Berzei nr. 48A, et.1 (interfon 1). Programări la numărul: 0722.256.257.