Vbeam Perfecta de la Candela. Cel mai avansat laser din lume pentru tratamentul leziunilor vasculare.

Pielea fină, că de bebeluş devine acum o aspiraţie ce poate fi atinsă, datorită Laserului Vbeam Perfecta de la Candela, standardul de aur în tratarea leziunilor vasculare ale pielii, ce are la baza tehnologia unică în lume DCD (Dynamic Cooling Device™) care permite cea mai eficientă răcire şi cel mai intalt profil de siguranţă. Tratamentul este nedureros şi vindecarea este întotdeauna estetică, fără timp de recuperare.

Unicitatea acestui laser constă în tehnologia avansată de tip micropuls, care presupune pe de-o parte o serie de mai multe aplicatoare care tratează concomitent spot-uri de mărimi diferite, iar pe de altă parte dispozitivul de răcire patentat (Dynamic Cooling Device™) ce micşorează timpul de recuperare al pacientului, prevenind apariţia purpurei sau a învineţirii.

Cu peste 7000 de lasere care au făcut înconjurul lumii, Vbeam Perfectă este folosit de cele mai prestigioase clinici dermatologice şi estetice, iar în România se găseşte în clinica dr. Mihalea Leventer, dr. Renert Gadi, Derma Life etc.

“Laserul Perfectă poate face totul: de la reîntinerirea pielii, la corectarea coloraţiilor roşii şi maro ale pielii, eliminând practic orice leziune vasculară şi pigmentara, oferind astfel standardul mondial în tratamentul leziunilor vasculare. Folosind tehnologia micropuls (pulsul împărţit în 8 microplusuri) care protejează pielea de purpură şi permite utilizarea de energii mari, laser devine extrem de sigur chiar şi pentru tratarea pielii delicate a copiilor, putând fi utilizat chiar şi pentru bebeluşi de câteva luni pentru eliminarea hemangioamelor. În plus, modificarea lungimii de undă la 585 mm şi adăugarea unui sistem încorporat de răcire a pielii DCD, a demonstrat creşterea eficacităţii laserului în tratamentul leziunilor vasculare şi o rata redusă de efecte secundare, fiecare al doilea pacient având indicaţie pentru acest laser”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager al companiei See. Try. Buy.

Cum acţionează?

Dezvoltat pe baza tehnologiei PDL laserul Vbeam Perfectă este eficient în eliminarea imediată a oricărei leziuni vasculare de la suprafaţa pielii, indiferent de natură sau localizarea ei. Această energie laser specială este absorbită în totalitate doar de către capilarele sangvine şi le închide instantaneu. Tratamentul nu necesită timp de recuperare şi este total nedureros.

Ce afecţiuni ale pielii pot fi tratate cu Vbeam Perfecta?

Cu laserul Perfectă se pot trata vasele sparte pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee, cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni roşii de vergeturi, acnee activă, dar şi pete pigmentare de vârstă, soare, pistrui, remodelare de colagen, întinderea pielii sau reducerea roşeţii de la nivelul decolteului şi gâtului.

Reîntinerirea pielii sau rejuvenarea se adresează pacienţilor de toate vârstele întrucât la ora actuală, spre deosebire de generaţiile anterioare, adulţii tineri sunt proactivi în ceea ce priveşte aspectul fizic, dorindu-şi să arate vârsta pe care o simt. Tratamentul cu laserul Vbeam Perfectă necesită de obicei mai multe şedinţe spaţiate la un interval de câteva săptămâni. Tratamentul este nedureros şi vindecarea este totdeauna estetică.

Cuperoza este o afecţiune difuză ce afectează fata şi decolteul, uneori sub formă de foarte multe vase capilare mici şi ramificate, iar alteori ca o roşeaţă difuză şi deranjantă. Laserul VBeam Perfectă elimina toate aceste capilare şi practic rezolva problema instantaneu sau în cazurile severe, după maximum 3 şedinţe.

Rozaceea este un grad mai avansat de cuperoza ce se manifesta prin apariţia unor pete de culoare roşie pe faţă, urechi şi mai rar torace. Roşeaţa apare mai întâi în zona nasului şi obrajilor şi tinde să se extindă apoi spre frunte şi bărbie.

Verucile şi psoriasis pot fi tratate cu succes prin reducţia capilarelor sangvine care le hrănesc şi se pot resorbi foarte repede, fără a fi nevoie să fie arse prin alte mijloace mult mai agresive.

Vergeturile roşii se pot trata cu laserul VBeam Perfectă imediat cum apar. Cu cât se iniţiază tratamentul mai repede, cu atât şi eficientă lui este mai mare până la dispariţia completă a vergeturilor noi formate.

Informaţii despre See. Try. Buy

See. Try. Buy este singura firmă din dimeniul medicinii estetice din România poziţionată că med-spa provider. Din portofoliul său de produse face parte şi FRAXEL – celebrul laser pentru tratarea melasmei şi a cicatriciilor acneice, THERAMGE – radiofrecvenţa unipolară ce ridică pielea lăsată în numai o şedinţă şi laserul CANDELA pentru epilare definitivă.