Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei

Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului.
Resveratrolul activeaza lipoliza prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si glicerol, molecule mici care se elimina usor. Resveratrolul s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro);
Scopariane are efect antirecidiva, impiedicand formarea de noi depozite de grasimi prin reducerea lipogenezei;
Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand sporirea tonusului si elasticitatii vasculare.
Apa termala de Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatiile ei calmante si antiiritante.

Noua formula anticelulitica are tripla actiune: slabeste, dreneaza si tonifica. Acum cu o concentratie dubla de Resveratrol ce stimuleaza arderea grasimilor, reduce stratul lipidic de pe coapse, fese si abdomen (rezultate clinice la o luna de tratament). Pielea devine neteda, ferma si elastica. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.

Pret recomandat: 95.42 Ron