Dacă vă doriţi o gustare sănătoasă pentru micul dejun, biscuiţii de ovăz sunt o alegere bună. În continuare vă arătăm cum îi puteţi pregăti în casă, astfel încât să fie naturali.
Ingrediente:
2 căni de ovăz
½ cană de zahăr brun
2 linguriţe scorţişoară măcinată
2 linguriţe praf de copt
½ ceaşcă afine uscate
1 cană lapte
½ pachet tofu
½ ceaşcă sos de mere
1 linguriţă extract de vanilie
Mod de preparare:
1. Într-un castron se combină ovăzul, zahărul, scorţişoara, praful de copt, sarea şi afinele
2. Într-un blender se combină laptele, tofu, sarea şi vanilia.
3. Se combină cele două amestecuri şi se amestecă împreună.
4. Se întinde amestecul într-o tavă şi se coace aproximativ 40 minute.
5. După ce s-a copt, se taie în pătrăţele şi se serveşte cu topping-urile dorite.
Sursă foto: www.peta.org