Aceasta este opţiunea perfectă pentru cina din timpul săptămânii fiindcă se prepară rapid şi este foarte gustoasă.
Ingrediente:
– 450 gr. paste
– 3 linguri de ulei de măsline
– 1-2 căţei de usturoi tocat
– 2 cepe roşii tăiate felii
– 450 gr. somon afumat tăiat cubuleţe
– 3 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
Modalitatea de pregătire:
1. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.
2. Se încălzeşte uleiul într-o tigaie şi se adaugă usturoiul şi ceapa şi se prăjesc 3-4 minute.
3. Se adaugă cuburile de somon şi smântâna şi se continuă fierberea la foc mic timp de cinci minute (până când somonul este gătit).
4. Se amestecă pastele scurse cu acest amestec şi se condimentează cu sare şi piper măcinat. Se ornează cu pătrunjel.
Sursă foto: www.bbc.co.uk