De Dragobete, Nicolai Tand aniversează doi ani de blog!

De Dragobete, Nicolai Tand aniversează doi ani de blog! Iată ce le-a pregătit vedeta fanilor săi din online

 

 

De Dragobete cel mai îndrăgit Chef din România celebrează dragostea, dar, totodată, aniversează doi ani de când s-a lansat în blogosfera românească. În ceas de sărbătoare, Nicolai Tand le-a pregătit fanilor săi o nouă platformă, www.nicolaitand.ro, unde toți vizitatorii vor găsi rețete speciale, dar și toate piesele ce alcătuiesc universul lui Nicolai.

 

”Mes amis, pentru că tot este Dragobetele și pentru că azi, se împlinesc doi ani de la lansarea blog-ului meu Retețele lui Nicolai, v-am pregătit o surpriză: un site nou, cu mai multe rețete delicioase, dar și cu povești care să ne apropie. De acum înainte, vă aștept pe www.nicolaitand.ro să sărbătorim împreună fiecare moment important din viețile noastre. Să fiți iubiți!”, a declarat Nicolai Tand.

 

Toți pasionații de bucătărie și nu numai au astăzi prilejul să își impresioneze persoana iubită cu o rețetă de excepție a la Chef Nicolai: creme anglaise și moelluxe au chocolat. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vizitați www.nicolaitand.ro unde vă așteaptă de astăzi și videouri cu rețete savuroase. Vă urăm: Bon Appetit!

 

Nicolai Tand este unul dintre cele mai charismatice și cool personaje din lumea culinară românească. Românii îl cunosc din postura de jurat al showului Top Chef de la Antena 1 și îl pot urmări în fiecare weekend la Antena Stars în showul culinar – Star Chef. Din februarie 2013, Nicolai a intrat și în blogosferă. Cei ce vor alege să viziteze www.nicolaitand.ro vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile și se vor bucura de o călătorie în universul lui Nicolai.