Reţete de gustări sănătoase pentru Halloween

FrankenKiwi

Niciun Halloween nu este complet fără Frankenstein. Pentru petrecerea din seara aceasta vă propunem un Frankenstein făcut dintr-un kiwi decorat cu jeleuri şi bombonele haioase.

Fantome din căpşune

Aceste căpşune înfricăşătoare arată aşa după scufundarea lor în ciocolată topită şi răcirea lor pe o hârtie de copt, în frigider.

Recipiente de salată în formă de lampă de Halloween

Pentru o servire cât mai originală a salatei de fructe, este recomandată folosirea recipientelor care imită felinarele din dovleci. Aceste recipiente se confecţionează din coji de portocale care se cresteaza in forma felinarelor….cu adevărat înfricoşător!!

Fantome îngheţate

Aceste “acadele” îngheţate din banană se obţin prin scufundarea bananei întregi în ciocolată albă topită şi lăsarea lor să se răcească. Pentru o reţetă mai sănătoasă, se recomandă înlocuirea ciocolatei cu iaurtul.

Mumii înfrăcoşătoare

Se ornează câteva banane îngheţate cu topping de caramel şi jeleuri şi se obţin cele mai ingenioase gustări pentru noaptea de Halloween. Acestea se pot înfige în beţe pentru frigărui, pentru a arăta ca o îngheţată.

Muşcătura merelor

Pentru aceste figurine haioase se folosesc bucăţi de mere în care se introduc migdale decojite de forme şi dimensiuni diferite pe post de dinţi.

Suresă foto: greatist.com