Retraieste-ti copilaria cu un mic dejun cu dulceata si paine cu unt! O amintire inspirata de Bonne Maman

Breakfast_Bonne MamanFaptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, nu mai este demult timp o noutate. Dar cati dintre noi ne gandim la micul dejun ca la o amintire din copilarie? Nu-i asa ca dulceata de fructe, painea cu unt si grija mamei sau a bunicii ne-au facut in copilarie multe dimineti frumoase? Un mic dejun simplu se poate transforma intr-o amintire de neuitat daca ingredientul principal cu care este pregatit este…dragostea.

Doar 43% dintre romani iau micul dejun

In copilarie, micul dejun era una dintre mesele de la care mama sau bunica nu te lasau sa te ridici fara sa mananci macar o felie de paine cu unt si dulceata. Insa, in ultimul timp de cate ori ai plecat de acasa fara sa iei micul dejun? Cu siguranta, mama sau bunica ta se intreaba in fiecare dimineata daca ai luat micul dejun. Conform unui studiu Omnibus privind obiceiurile de consum al micului dejun la romani, reiese ca doar 43% dintre acestia iau micul dejun zilnic. Micul dejun asigura 20-25% din necesarul energetic de care are nevoie un om pentru a desfasura activitatile zilnice, insa, cu toate acestea, micul dejun este cea mai neglijata masa a zilei.

Retraieste-ti copilaria cu dulceata de fructe Bonne Maman

O alternativa gustoasa pentru un mic dejun precum cel pregatit de mama sau bunica in copilarie este dulceata Bonne Maman. In Romania este disponibila in variante clasice precum caise, capsune, visine sau zmeura, dar si in amestecuri de fructe sau in variante mai exotice, cum este marmelada de portocale. Consumata la micul dejun, dulceata Bonne Maman iti face diminetile mai frumoase si iti reaminteste de gustul copilariei. Un mic dejun simplu alcatuit din paine cu unt si dulceata Bonne Maman este modalitatea perfecta de a-ti incepe ziua la fel cum o faceai in copilarie.

Ingredientele din dulceata Bonne Maman se regasesc in bucataria oricarei bunici

„Bonne Maman vine in intampinarea consumatorilor cu produse realizate dupa o reteta originala, frantuzeasca, gata sa rasfete simturile celor mai pretentioase bunici sau mame. Produsele Bonne Maman nu contin coloranti, arome artificiale, sirop de glucoza sau fructoza care sa le influenteze gustul fin. Acestea sunt indulcite doar cu zahar brun, din trestie de zahar si zahar alb din sfecla. Cu alte cuvinte, ingredientele din gemurile Bonne Maman se gasesc in bucataria oricarei bunici.”, a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Despre Bonne Maman

Brandul Bonne Maman a fost lansat in anul 1971, in Franta, de catre Andros, o companie de familie. Astazi, Bonne Maman a devenit lider de necontestat in Franta si in multe tari numarul 1 intre brandurile importate.

Cu continut ridicat de fruct, minimum 50%, fara coloranti si arome artificiale, dulceturile Bonne Maman sunt produse doar din „cele mai perfecte fructe”. Pentru ca Bonne Maman selecteaza pentru produsele sale doar fructe intens aromate, care sunt fierte incet pentru a nu distruge bucatile de fruct.

Bonne Maman foloseste zahar brun, din trestie de zahar si zahar alb din sfecla, care inlocuiesc siropul de glucoza sau fructoza. Dulceata Bonne Maman are in compozitie indulcitori naturali, cum ar fi grape-ul, care nu influenteaza gustul final al produsului.

Dulceata Bonne Maman se gaseste in toate lanturile de magazine Kaufland, Cora si Carrefour la pretul recomandat de 13-14 lei.