Suferi de cataractă?

Beneficiezi de 700 lei REDUCERE la operaţie, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist / medicul de familie*.

Cum procedezi?

Primul pas în evaluarea stării de sănătate a ochiului îl reprezintă consultul oftalmologic.În urma investigaţiilor specifice, medicul va determina condiţiile în care esti eligibil pentru operaţie.

Programează-te acum pentru o consultaţie oftalmologică completă şi află dacă te regăseşti printre persoanele care suferă de această afecţiune!

Toate vizitele medicale la Spitalul de oftalmologie Europe Eye se fac pe bază de programare prealabilă. Programarea se face telefonic, la call center 021.9880.

Lista completa a preţurilor aferente tipurilor de operaţii disponibile în cadrul spitalului nostru o puteţi consulta accesând http://www.europeeye.ro/interventii-chirurgicale-clasice/.

 

Ce este cataracta?

 

Cataracta reprezintă pierderea transparenţei cristalinului intraocular. Cu alte cuvinte, imaginea percepută se modifică, pacientul având senzaţia că priveşte din spatele unui geam mat.

 

Cataracta nu se poate trata cu medicaţie sau cu ochelari. Singura modalitate de tratare a cataractei este operaţia.

 

Operaţia de cataractă constă în îndepartarea cristalinului opacifiat printr-o incizie mică (2,2 – 3,2mm) şi înlocuirea acestuia cu un cristalin artificial pliabil, procedeu numit facoemulsificare.

Europe Eye pune la dispoziţia pacienţilor ultimele tipuri de cristaline artificiale foldabile , portofoliu complet cu cea mai extinsă gamă de dioptrii– sferice, asferice, torice, multifocale şi altele, realizate de  producători de renume  (Zeiss, Alcon).

 

Intervenţia durează foarte puţin (aproximativ 7 minute). Se va realiza fără anestezie generală, aplicând anestezie topicală, fără ac şi fără durere. După operaţie, pacientul pleacă acasă, urmând să stea cu pansament la ochiul operat până ziua urmatoare când se prezintă la controlul postoperator.

*Campania este valabila pana la data de 30.11.2012.

Sursă foto: www.evz.ro