Review de produs: aparat de aer condiționat LG Art-Cool A09AW1

LG Art-Cool A09AW1 este un aparat de aer condiţionat camuflat ca un tablou. Vă puteţi personaliza singuri imaginea (peisaje, artă modernă sau fotografii). Arată bine, dar să vedem cum funcţionează!

Am testat aparatul care este foarte eficient în procesul de răcire, dar şi foarte silenţios. Menţine umiditatea redusă iar funcţia de încălzire poate funcţiona pe tot parcursul anului.

Fluxul puternic de aer

Curentul de aer este suficient de puternic pentru a fi simţit până la câţiva metri distanţă. Un buton “chaos swing” direcţionează fluxul de aer de sus în jos cu ajutorul “obloanelor”, pentru a imita senzaţia de adiere de vânt.

Afişajul digital

Pe corpul principal şi pe telecomandă există ecrane digitale. Telecomanda are un supot care poate fi ataşat pe perete, pentru a evita rătăcirea ei prin casă.

Mai multe  caracteristici

Setările de timp pe care le deţine acest model vă permit să programaţi aparatul după un format de 24 de ore, existând şi opţiunea de sleep-mode, care încetineşte viteza ventilatorului, aceasta fiind silenţioasă. În această situaţie temperatura va creşte cu 2 grade pe oră.

Cristina Mîrzoi