Samsung are grija de micul dejun al scolarului tau

Samsung vine cu soluția perfectă pentru mamele care vor să țină pasul cu micul lor școlar și să îi ofere un început de zi echilibrat. Astfel, Samsung a dezvoltat electrocasnicele ideale pentru bucătărie: frigiderul Samsung 3050 și cuptorul cu micounde MUSE.

Specialiștii ȋn nutriție atenţionează că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, mai ales pentru copiii de vârsta şcolară, pentru care nivelul de solicitare intelectuală este foarte ridicat în special în cursul dimineţii. Micul dejun trebuie să asigure 20-25% din aportul energetic zilnic, îmbunătățind  semnificativ performanțele școlare ale copiilor.

Samsung

Pentru ca tu să îi oferi copilului tău rețete cât mai variate la micul dejun și nu numai, Samsung oferă noua gamă de cuptoare MUSE, cu funcții diverse și recomandări de rețete, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive. Tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a te ajuta să prepari o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completată de elementul eco: în modul standby, consumul de energie este redus cu 40%. Mesele sănătoase oferite celor dragi sunt sigure, datorită inovaței Samsung care introduce interiorul ceramic pentru cuptorul MUSE, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor.

MUSE_003

Școlarul tău se poate bucura de un mic dejun proaspăt și la îndemână, datorită frigiderului Samsung 3050 care dispune de un raft culisabil, denumit Easy Slide, prin intermediul căruia spațiul din interiorul poate fi organizat mai eficient ca tu să poți să lași pachețelul pregătit de seara. Datorită tehnologiei inteligente pe care o încorporează, poți regla temperatura optimă pentru a păstra prospețimea alimentelor cât mai mult timp, printr-o simplă atingere a ecranului touch.

În plus, MoistFresh Zone te ajută să păstrezi mult mai multe fructe și legume proaspete pentru cel mic. Noile frigidere Samsung au încorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter prin care noile frigidere își reglează temperatura rapid și cât de mult este nevoie, în urma analizării unor factori foarte variați, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecvența de deschidere a ușilor frigiderului.

Ca rezultat, alimentele vor rămâne proaspete pentru mult mai mult timp și pachețelul va fi perfect a doua zi dimineață, iar consumul de energie va fi semnificativ mai scăzut, ca tu să poți să îl răsfeți pe cel mic cu mici atenții.

Timpul scurt de preparare a mesei, prospețimea alimentelor și design-ul inovator potrivit unui stil de viață modern, transformă frigiderul Samsung 3050 și cuptorul cu microunde MUSE în partenerii ideali în bucătărie, pentru mese rapide și pline de vitamine, pentru ca tu să îi oferi copilului tău tot ce e mai bun.