Review: Fond de ten Bourjois 123 Perfect

Fie  că eşti în căutarea unui fond de ten să acopere  imperfecţiunile, fie că-ţi doreşti un adaptor al nuanţei tenului tău, fondul de ten Bourjois 123 Perfect Foundation este soluţia.

Uşor de aplicat

Fondul de ten Burjois 123 Perfect Foudation este foarte uşor de aplicat datorită texturii sale uşor cremoase.  Aceasta poate fi aplicat fie folosind un bureţel, fie cu ajutorul degetelor iar efectul este cel scontat: un ten strălucitor, perfect nivelat.

Reconfortant

Este fondul de ten recomandat indiferent de anotimp. De obicei, căldura şi transpiaţia pot altera fie nuanţa fondului de ten fie consistenţa acestuia. Nu e cazul fondului de ten Burjois 123 Perfect Foundation. Textura compactă a fondului de ten dă feţei ideea de o acoperire perfectă, rezistenţă la orice temperatură.

Anticearcăn

În cazul problemelor uşoare de cearcăne, fondul de ten Bourjois 123 Perfect Foundation dă  o  mână de ajutor.  Acoperă destul de bine culoarea închisă, nedorită din jurul ochilor, dacă aplici suficient de mult.

Hidratant

Recomandarea noastră: este ideal pentru persoanele care au un ten uscat sau sensibil. Hidratează şi hrăneşte în acelaşi timp.

Rezistent

De asemenea, este unul din fondurile de ten care rezistă destul de mult. Deşi este recomandat ca a fi rezistent până la 17 ore, cred că o recomandare mai apropiată de realitate este cea de 10-12 ore. Chiar şi aşa am spune noi: Rezistă, rezistă!

Echipa InStilulMeu.ro îţi recomandă Bourjois 123 Perfect. Preţ 68 lei.