Review: fondul de ten Vichy Aera fondTeint Pure

Există multe persoane de sex feminin, care se confruntă cu alegerea fondului de ten potrivit. Este o adevărată problemă când vine vorba despre tenul nostru. Are nevoie de îngrijire și  de multă atenție.

Dar ce fond de ten sa folosim? Personal, am încercat multe tipuri de fond de ten și am fost greu impresionată de ceva anume.

De aproximativ 10 luni, folosesc fondul de ten Vichy Aera Teint Pure. Nu mi-a fost recomandat de nimeni, doar ce știam de acest brand, nu foarte accesibil pentru toate buzunarele. Reclamele de la televizior, ce-i drept m-au influențat, într-o mare măsură.

Cu o zi înainte de a merge să îmi achizioționez fondul de ten, am făcut un research pe internet și am citit foarte multe păreri pro şi contra. La momentul acela am gândit că este scump, dar poate merită.

La farmacia de unde am achiziționat produsul, am întâlnit un reprezentant al firmei Vichy, care m-a convins să cumpăr, mai ales că primeam cadou şi un demachiant, același brand. Aveam să testez două produse.

Fondul de ten este fluid și se găsește in nuanțe de beige, rose, ivory, sand, pentru ten normal, mixt sau gras.

Eu am ales varianta beige, pentru ten mixt. Niciodată să nu cumperi un fond de ten, fară să îl încerci pe mână. Culoare din sticlă te poate duce în eroare.

Sunt încântată de acest produs, deoarece se întinde pe piele ca o cremă, are o textură fină și se încadrează tipului meu de ten. Nu îmi încarcă fața și se întinde foarte ușor. Cu ajutorul unui burețel, se poate întinde mult mai ușor.

Recipientul este de 30 de ml, iar aste este un mare plus, deoarece un tub mă ține aproximativ 5 luni, folosit zi de zi. Nu îți permiți să cumperi un fond de ten foarte des. O mare problemă este atunci când aplic pe burețel cantitatea de fond de ten. Fiind fluid, necesită mare atenție, deoarece poate ieși prea mult.

Fondul de ten Vichy nu are SPF, ceea ce îl face mai puțin plăcut. În zilele cu soare, tenul trebuie protejat.

De când îl folosesc, ma ajută chiar şi în problemele cu coșurile. Le usucă foarte bine și le astupă eficient, astfel că nici nu se observă. Tenul arată foarte natural, deloc încărcat și foarte curat. După aplicarea lui nu folosesc nicio pudră, însă este recomandat, pentru ca machiajul să reziste mai mult timp.

Pentru mine e perfect, iar ca durată sunt foarte mulțumită.

Fondul de ten Vichy, a fost pentru mine o investiție bună. Și încă este. După multe căutări, rezultatele sunt vizibile.

Îmi place să am un ten aerisit, curat și nu foarte încărcat. Mi se potrivește acest tip de fond de ten pentru pielea pe care o am, se întinde ușor și rezistă. O să fiu tentată să mai încerc şi alte produse, tot de la Vichy, dar până atunci. acest fond de ten se va încadra perfect în standardele mele.

Produsul se găsește în toate farmaciile. Prețul acestuia este de 86,60 de lei, însă poți beneficia de reduceri de fidelitate, iar prețurile diferă de la farmacie la farmacie. 

Diana Tocilă