Spa d’Or – aventura simţurilor într-un spa-wonderland

Spa d’Or – Braşov – 11 Martie 2014: Wonderland-ul nu mai este de mult un tărâm imaginar, petrecerile cu ceaiuri aromate, cocktailurile savuroase, decoraţiunile atemporale, terapiile magice şi ritualurile exotice fuzionează într-un decor sofisticat, cu o atmosferă care propune o adevărată aventură pentru simţurile voastre. Spa d’Or este o oază de linişte şi răsfăţ, cu un design elegant ce îmbină latura istorică a clădirii şi decoraţiunile Art Nouveau cu tratamentele şi ritualurile inspirate de locuri şi parfumuri iconice.

Aventura începe în unul dintre cele mai frumoase oraşe ale României, chiar în inima Brasovului, într-o clădire istorică care datează din 1909. Vis a vis de Biserică Neagră, Spa d’Or îşi întâmpină oaspeţii într-un decor exuberat, în stil Art Nouveau, ce păstrează câteva din detaliile originale ale casei, precum preţiosul mozaic de la intrare şi din baie, uşile, fantasticele sobe cu semnătură în spatele acestora şi parchetul, care aminteşte de toţi cei ce au păşit pragul acestei case.

Spa d'or (2)
Mi-am dorit să aduc pe meleagurile noastre un spa care să conţină masaje şi terapii polisenzoriale de care m-am putut bucura în timpul călătoriilor mele. Astfel am creat un spaţiu cald cu un design de inspiraţie franceză, motiv pentru care am încercat să restaurez şi să reinterpretez elementele vechi ale casei pentru a construi un spa-wonderland cu finisaje şi accesorii care induc o anumită stare celor care intră în lumea Spa d’Or. În prezent, avem spa-ul capsula din Braşov, dar desfăşurăm şi proiecte cu Ramada Oradea, Kronwell Braşov şi Tsarsky Kiev”, explica Oana Manole, unul dintre creatorii Spa d’Or.

Design francez şi un strop de exuberanţă

Spa d’Or este un concept unic atât din perspectiva locaţiei inedite, cât şi a tratamentelor special create pentru cei care îşi doresc o experienţă desăvârşită. Chiar din sala de tratament, cei care păşesc pragul spa-ului îşi pot bucura privirea cu o panoramă extraordinară, care aduce în prim plan Biserica Neagră, iar în depărtare, simbolul hollywoodian al Brasovului.

Spa d'or (7)„Play, Pause, Paris” este chiar motto-ul spa-ului, care reda în cele mai fine detalii atmosfera sălilor de tratament şi ritualurile exotice, create special pentru cei care au nevoie de relaxare, dar şi pentru adulţii care au nevoie de un răsfăţ atipic în spaţii rafinate, care îi supun unor provocări ludice de recreere. Din toate unghiurile sale, Spa d’Or transmite elegantă, luxul este omniprezent, însă nu impunător, degajând o atmosferă relaxată, pe tonurile de soft jazz şi lumina ambientala care evidenţiază Scrub Bar-ul şi statuetele vernil din bolurile de cristal.

Stilul Art Nouveau este prezent până la cele mai mici detalii, de la elementele originale ale clădirii, piesele de mobilier, fastuoasele candelabre, covorul magic, toate achiziţionate de la anticari şi până la spaţiile amenajate pentru tratamente şi terapii, fiecare zonă emana un sentiment fantastic. Chiar şi paleta cromatică este impresionantă, alăturarea puterii bleumarin-ului cu căldură ivoire-ului şi tonalitatea griului, împreună cu accentele metalice şi de cristal, conturează un spaţiu atemporal, o oază care ademeneşte fiecare musafir. Mai mult decât atât, din pasiunea pentru artă, sunt expuse tablouri ale artistei Anita Frâncu, a cărei interpretare se sincronizează într-o armonie desăvârşită cu spaţiile Spa d’Or.

Brand-uri aromate

Spa d'or (6)Pentru un răsfăţ desăvârşit, Spa d’Or oferă o gamă specială de produse spa premiate, precum Sundari, câştigător al premiului „The good Spa” 2012, VitaMan, gama australiană dedicată bărbaţilor şi selectinata de spa-urile Hilton şi B-attitude şi, nu în ultimul rând, linia spa lansată de Buddha Bar.

Printre cele mai speciale produse se remarcă gama Sundari, creată de Christy Turlington, un top model celebru al anilor ’80 şi incluse în prezent în meniul spa din Burj al Arab. În doar 30 de minute, cei care păşesc în lumea Spa d’Or se pot bucura de o călătorie prin care îşi vor redobândi armonia şi echilibrul pentru minte, trup şi spirit.

Spa d’Or Spring Collection

Pentru că fiecare anotimp trezeşte anumite simţuri, Spa d’Or introduce o colecţie de terapii sezoniere în fiecare anotimp. Delicateţea franceză este resimţită în ritualurile inspirate din parfumurile şi locurile iconice pariziene, precum ritualurile Ritz, No.5, J’adore sau Paris. Incursiunea în primăvara simţurilor se face printr-un elixir semnătura, pe bază de fructe roşii, urmat de un welcome ritual, iar pentru o experienţă romantică, cuplurile pot încerca ritualurile în tandem.

Elixirul primăverii

Martie înseamnă trezirea la viaţă şi desfătarea simţurilor cu cele mai catifelate esenţe. Ce vă puteţi dori mai mult pentru un început de primăvară îmbietor? Desigur, un spa party alături de prietene este o alegere fermecătoare.

The Snug Room devine Wonderland-ul celor care îşi doresc o călătorie senzorială unică, în care sunt îmbinate savuroasele cocktailuri şi terapiile spa cu extracte de portocale, scorţişoară, măr, rubarbar şi multe alte delicii. Un halat pufos, arome delicioase, fructe, ceaiuri înmiresmate şi relaxare deplină, toate într-o terapie fabuloasă timp de 30 de minute.

***

Despre Spa d’Or

Spa d’Or Braşov este un spa-wonderland cu terapii polisenzoriale şi o gamă complexă de facilităţi, care includ o cameră de terapii tandem „Paris”, cu vedere spre Biserică Neagră, o cabină estetică „Perfect”, cabinetele de masaj „Play” şi „Pause”, Scrub & Polish Bar-DYI şi, nu în ultimul rând un Spa Boutique cu linii de produse spa recunoscute la nivel internaţional, precum Sundari, VitaMan şi Buddha Bar.

Pentru mai multe detalii despre Spa d’Or şi terapiile polisenzoriale, accesaţi site-ul www.spador.ro