Review: Panasonic NN-CT559W – 3 în 1, numai bun pentru bucătăria ta

 

Panasonic NN-CT559W, o combinaţie de microunde, grătar şi cuptor, dispune de programe de decongelare automată pentru pâine, cârnaţi sau bucăţi de carne, şi alte 10 programe pentru gătire şi încălzire automate. Acest model mixt a fost testat riguros în laboratore specializate.

Acest Panasonic Combi excelează la încălzire la microunde, la decongelare şi la circularea aerului cald prin convecţie, alăturându-se numărului tot mai mare a celor mai bune microunde Panasonic vândute.

Acest model de microunde a stabilit, în urma testelr de laborator, un standard de încălzire pentru care alte microunde s-ar lupta pentru a-l avea. Hrana este înălzită rapid şi uniform, pierde puţin în greutate în timpul gătitului, aşadar este puţin probabil ca hrana să devină uscată sau zbârcită. Iar cartofii pe care i-am gătit au fost foarte buni.

Foarte bun pentru gătit şi dezgheţare

Veţi obţine rezultate foarte bune atunci când veţi decongela alimente, precum şi dacă utilizaţi unul din cele 3 programe de decongelare automată sau timpul de dezgheţare şi setările de putere sugerate în manual. Programele de decongelare automată sunt proiectate pentru pâine, produse din carne cum ar fi cârnaţi, cotlete ori bucăţi de carne. Mai sunt 10 programe de gătire şi încălzire automată pentru alimente precum pui, peşte şi legume.

Grill-ul – mai puţin de succes

Există, de asemenea, un grătar şi o tavă pentru copt, dar Panasonic nu va câştiga niciodată premii pentru grill. În teste, pâinea albă utilizată pentru a măsura răspândirea căldurii în grill a fost foarte bine gătită în mijloc dar foarte arsă, greu de atins în jurul marginilor. Asta înseamnă că va trebui să întoarceţi mâncarea pe o parte şi pe cealaltă pentru a vă asigura că va fi pe deplin rumenită.

Excelent pentru a găti combinat

Este bine atunci când gătiţi cu o combinaţie de surse de căldură, cum ar fi grill-ul şi microundele. Puiul pe care l-am gătit a fost destul de bun şi am fost imopresionaţi de prăjiturile coapte utilizând funcţia de convecţie. Există reţete în manualul de instrucţiuni şi poţi vedea cu uşurinţă prin uşa microundelor pentru a verifica mâncarea în timp ce se găteşte. Butoanele touch screen sunt uşor de curăţat, precum şi restul de exterior alb. Noi nu am crezut că butoanele touch screen sunt atât de uşor de utilizat – unele dintre ele sunt foarte apropiate ca distanţă.

Nu este atât de subţire

Acest model face parte din gama noilor modele subţiri de Panasonic, dar nu-l cumpăra gândindu-te că e foarte compact, pentru că nu e. Acesta este un cuptor cu microunde mare decât altele.

Panasonic NN-CT559W: excelent pentru modul de încălzire la microunde, pentru decongelare şi convecţie şi este bun pentru multi-funcţiile pentru gătit.

Sursa foto:

wilsons-dumfries.co.uk

Andreea Onofriesei