Revitalizează-ţi corpul cu cosmeticele Ren din trandafir marocan

Ca să te simţi mereu tânăra nu este suficient să te îngrijeşti de propria-ţi frumuseţe, ci să o şi conservi, aşa cum făcea legendara Cleopatra. Trandafirul este prin excelenţă simbolul tinereţii şi al regenerării, de aceea nu trebuie să lipsească din ritualul tău zilnic de relaxare şi înfrumuseţare.

Printre efectele benefice ale acestui preţios elixir, gramul de ulei fiind mai scump decât gramul de aur, se număra cel de întinerire, împrospătare, antibacterian, aromaterapeutic, hidratant şi antiinflamator.

Ingredientele naturale active pe care le conţin produsele cosmetice de îngrijire corporală din trandafir marocan oferă o calitate superioară acestora şi le diferenţiază de produsele uzuale, găsite frecvent pe piaţă.

Pentru obţinerea unui gram de ulei pur de trandafir marocan este nevoie de aproximativ 3 kilograme de petale, ceea ce îl face deosebit de rafinat şi valoros, dar pentru a te bucura de proprietățile lui benefice, nu trebuie decât să îţi treci pe lista de cumpărături produsele  cosmetice care îl conţin, cum sunt cele din gama Ren, disponibile pe www.skinmagia.ro.

REN reprezintă ingijirea pielii în cel mai natural şi eficient mod cu putinţă. Produsele se bazează pe hi-tech bio activi, nu conţin ingrediente nocive ( parabeni, substanţe sintetice) pentru piele şi oferă o plăcere sublimă atunci când sunt utilizate. Premiul InStyle Best Beauty Awards 2012 este o garanţie a calităţii şi a atenţiei deosebite acordată încă de la înfiinţare ingredientelor şi frumuseţii naturale.

Cremă de corp Otto din trandafir marocan – 200ml

Aceasta cremă de corp cu extracte bio şi acizi graşi esenţiali hidratează în profunzime, lăsând pielea suplă, fină şi catifelată la atingere. Pe lângă mirosul discret de trandafir înflorit cu care învăluie întreg corpul, aceasta reface gradul optim de hidratare a pielii.  Tot ce trebuie să faci este să masezi crema cu blândeţe pe pielea curată, până ce este în totalitate absorbită.

Uleiul esenţial din trandafir marocan este un adevărat deliciu pentru pielea sensibilă, datorită calităţilor sale puternice reparatoare şi cicatrizante. Este, de asemenea, recomandat în prevenirea semnelor de roşeaţă sau cuperoza, fiindcă are o acţiune vasoconstrictoare asupra capilarelor.

Uleiul se obţine prin distilarea petalelor proaspete de trandafiri sau prin presare la cald, o tehnică de extracţie ce respectă fragilitatea florii şi parfumul acesteia. Preţ: 199 Lei.

Ulei de baie  Ren din trandafir marocan, 110 ml

Uleiul de baie din gama Ren,  cu extracte de trandafir marocan hrăneşte  şi catifelează pielea, lăsând-o  moale şi puternic aromată cu miros plăcut de trandafiri. Conţinutul său de ulei de trandafir, ulei de palmrosa și ulei de geranium diminuează stresul şi are un efect calmant.

Mod de utilizare: Adăugaţi o cantitate mică în cada plină cu apă. Uleiul se va dispersa în apă, fără a lăsa o peliculă unsuroasă în cadă. Preţ: 166 Lei.

Gel de duș  Ren din trandafir marocan – 200ml

Gelul de duș cu ulei de trandafir marocan, ulei de palmrosa şi ulei de geranium este unul dintre cele mai scumpe uleiuri esenţiale din lume. Aroma intens florala a acestui trandafir renumit pentru proprietăţile sale de diminuare a stresului şi de armonizare a simţurilor garantează o experienţă senzorială deosebită. A luat premiul Instyle pentru cel mai bun gel de duș timp de 10 ani la rând. Preţ: 110 Lei.

Despre Ren

Născut din pasiune şi din dorinţa de a găsi “Sfântul Graal” al îngrijirii cosmetice, fără a folosi chimicale şi produse iritante pentru piele, REN a luat fiinţă în anul 2000 în UK, apoi s-a extins cu rapiditate în Marea Britanie, cucerind ulterior SUA, Japonia, Australia, Germania, Franţa, Scandinavia, iar astăzi se afla şi în România doar pe site-ul skinmagia.ro.

REN este pionier în aplicarea celor mai noi descoperiri ale tehnologiei bio active în produsele sale. Întrega gama este formulată fără miros sau coloranţi artificiali, derivaţi chimici din petrol, propylene glycol, ingredienţi de origine animală, ingredienţi modificaţi genetic, PEGS, TEA/DEA, sulfaţi şi parabeni.

Prezent în magazine ca Selfridges, Harrods, Space NK, John Lewis, dar şi în băile celebrităţilor din lumea întrega, REN a devenit un brand distinct şi bine vândut internaţional: Japonia, Australia, Benelux, Germania, Scandinavia, Africa de Sud, Franţa, Irlanda şi acum, ROMÂNIA.

Produsele REN sunt curate, nu conţin ingrediente nocive pentru piele, iritanti sau substante sintetice (parfum sintetic, petrochimicale care blochează porii, detergenţi sulfaţi, coloranţi sintetici, ingredienţi de origine animală, parabeni).

REN face tot posibilul pentru a folosi cât mai puţine din resursele limitate ale Terrei şi din acest motiv REN donează 2,5% din profitul sau campaniilor care ajută mediul înconjurător şi populaţiei defavorizate.