Ritualul zilnic de curăţare a feţei

Fără nici un fel de dubiu cea mai importantă acţiune de peste zi este curăţarea tenului.Este foarte important ca acest proces să fie blând. O curăţare exagerată şi folosirea produselor care usucă pielea sunt cauza majoră a iritaţiilor. Acestea sunt provocate în special de produsele care conţin alcool, sulf, mentă, dar şi de săpunurile solide.

Prin această curăţare sunt îndepărtate celulele moarte şi o dată cu acestea şi praful sau impurităţile care conduc la dilatarea porilor pielii. Efectele negative ale agenţilor externi se observă prin faptul că pielea începe să capete un aspect lucios.

Indicat ar fi ca tenul să fie curăţat de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. De asemenea, este important ca produsul de curăţare utilizat să fie ales în funcţie de tipul de piele.

 

Frumuseţe din natură

Pentru o îngrijire mai atentă a tenului sunt recomandate produsele organice. În acest fel ne asigurăm că înlăturatăm  toate substanţele chimice care ne-ar putea irita pielea feţei.

Produsele de îngrijire Annemarie Börlind conţin 100% ingredienţi naturali, ce îngrijesc în mod delicat şi natural structura pielii şi îi îmbunătăţesc funcţiile.  Pentru fabricarea produselor cosmetice se folosesc doar materii prime naturale: uleiuri din plante, extracte din ierburi, vitamine, agenţi activi din mare, ingredienţi hidratanţi şi multe altele. Sunt folosite doar uleiurile din plante la prima presare, pentru că ele au cel mai mare conţinut de ingredienţi activi, vitamine şi lecitină.Aceste produse organice nu conţin conservanţi artificiali, care pot avea o influenţă nocivă asupra funcţiilor naturale ale pielii.

Gel de curăţare

În această gamă se regăseşte şi gelul facial de curăţare pentru tenul mixt sau gras. Acesta îndepărtează impurităţile, excesul de sebum şi machiajul fără să irite sau să usuce pielea. Conţine hamamelis şi muşeţel care întăresc bariera protectoare a pielii. Acesta se poate aplica dimineaţa şi seara pe pielea umedă, se formează o spumă cu care se curăţă tenul. La final se clăteşte cu apă din abundenţă. Preţ 72 RON.

Produsul poate fi achiziţionat de pe Napati, magazinul tău cu produse naturale.Pentru mai multe informaţii despre gelul de curăţare, dar şi despre alte produse, vizitaţi site-ul Napati.ro .

Sursă foto: www.albumdefamilie.ro