Rezultate remarcabile in tratamentul acneei, la My Center!

Tratamentul acneei, cea mai comuna afectiune cronica a pielii, se poate realiza la momentul actual chiar si in saloanele cosmetice, atata vreme cat au fost eliminate cauzele medicale si a fost urmat un tratament adecvat. Specialistii Institutului My Center, unul din cele mai cunoscute centre de infrumusetare bucurestene, propun doua variante exceptionale de tratament, care aduc rezultate deosebite fiecare in parte, dar si combinate: ultrasunete cu vitamina A in combinatie cu beneficiile oxigenului pur emis de aparatul Dermiocare si tratamentul Sistem Dermatologic de la Maria Galland Paris.

Dermiocare

Acneea se manifesta prin exces de sebum, cosuri, noduli durerosi sau puncte negre si, cu toate ca este o afectiune des intalnita in perioada pubertatii, exista persoane care se confrunta cu ea chiar si la maturitate. Orice tratament initial va urmari, bineinteles, tratarea infectiei, diminuarea secretiei de sebum, inchiderea porilor si refacerea sechelelor cutanate cauzate de prezenta anterioara a pustulelor acneice, dupa care se poate opta pentru tratamentele cosmetice recomandate de specialisti in urma consultatiei, in functie de gravitatea afectiunii.

Ultrasunete si oxigenare pentru frumusetea tenului

Primul tratament recomandat de specialistii My Center se realizeaza in cure de 10 sedinte saptamanale si se diferentiaza de alte proceduri de tratare a acneei prin combinatia inedita dintre ultrasunete cu vitamina A si oxigenare cu ajutorul aparatului Dermiocare.

Alina Ionescu, estetician My Center, explica alaturarea celor doua proceduri astfel: „prin tratamentul cu ultrasunete se urmareste accelerarea regenerarii celulare – ce va duce la restructurarea si vindecarea pielii, normalizarea secretiei de sebum si inchiderea porilor, contribuind astfel considerabil la imbunatatirea aspectului tenului si la reducerea riscurilor reaparitiei acneei. Rolul oxigenarii este de a asigura atingerea unor rezultate optime, datorita capacitatii sale de a imbunatati respiratia cutanata, dar si de a preveni suprainfectarea prin calitatile sale dezinfectante si bactericide.”

O inovatie in cosmetologie: Sistemul Dermatologic Maria Galland

O alta varianta la fel de eficienta este Tratamentul Sistem Dermatologic de la Maria Galland, o terapie inovatoare cu efect de regenerare celulara, curatare, tonifiere si fermitate.

„Aflate la granita dintre dermatocosmetice si medicina, produsele acestei game sunt deseori recomandate de medici specialisti in tratarea acneei. Bogate in ingredienti activi ce stimuleaza regenerarea celulara si bazandu-se pe proprietatile miraculoase ale argintului, acestea pot fi folosite cu succes si acasa, in tratamentul acneei, pentru a sustine rezultatele obtinute la salon. Asadar, tratamentul cuprinde doi piloni de baza: folosirea zilnica a produselor recomandate pentru acasa si tratamentul efectuat in salon, in mod regulat”, explica Alina Ionescu.

Tratamentul Sistem Dermatologic are la baza o gama variata de peeling-uri bazate pe AHA, enzime si acid glicolic, care au diferite intensitati ce se aleg in functie de gravitatea acneei, gradul de sensibilitate si grosimea pielii.

De asemenea, avand in compozitie argint microincapsulat, produsele au efect bactericid, inchid porii, grabesc vindecarea si ajuta la o cicatrizare completa. La toate acestea se adauga un alt ingredient miraculos folosit si in medicina traditionala chineza: extractul de schisandra, o planta ce ajuta la reducerea rosetei si a proceselor inflamatorii.

Pentru atingerea celor mai bune rezultate va fi necesara efectuarea unei sedinte saptamanal timp de 10 saptamani si, totodata, specialistul va recomanda pentru acasa o schema de tratament in functie de fiecare ten.

Preturi

Ambele tratamente, cel cu ultrasunete si oxigenare si Sistemul Dermatologic, se pot realiza in cadrul Institutului My Center, la pretul de 175 lei/sedinta (60 minute), respectiv 360 lei/sedinta (120 minute).

In cazuri foarte grave de acnee, cele doua terapii se pot combina, efectuandu-se in prima etapa tratamentul cosmetic cu produsele Sistem Dermatologic, iar in continuare, pe parcursul unor sedinte saptamanale, se va aborda tratamentul de ultrasunete – oxigenare.

Contact:

Institutul My Center

Tel: +40 021 242 02.54
Mobil: +40 722 121 092
E-mail: office@my-center.ro
Facebook: facebook.com/mycenter.spa