Resveravit – doza de tinereţe şi sănătate de care ai nevoie!

O alimentaţie echilibrată, bogată în legume şi fructe proaspete, mai ales în perioadele de tranziţie a anotimpurilor, este importantă pentru a vă menţine sănătatea sistemului imunitar la cel mai înalt nivel.  Însă atunci când simţiţi că este necesar  suportul unui antioxidant în plus, mai ales în situaţiile suprasolicitante sau în perioada curelor de slăbire, luaţi suplimente alimentare naturale, care ajută organismul să facă faţă schimbărilor.

Statisticile au arătat că resveratrolul este cea mai puternică substanţă antioxidantă cunoscută până în prezent, care are efecte benefice pentru organism mai mari de 50 de ori decât Vitamina E, de 20 de ori decât Vitamina C şi de 5 ori decât beta-carotenul. Deşi se găseşte în destul de multe fructe (struguri negri, afine, coacăze, mure, prune), consumul ocazional este insuficient pentru a asigura necesarul de antioxidanţi de care organismul are nevoie.

Resveravit, suplimentul alimentar produs de Ropharma, este singurul produs de pe piaţă cu o concentraţie atât de ridicată de resveratrol (98%), care asigură organismului o protecţie eficientă şi de durată. Preţ: 52 Lei.

Acţiunile şi proprietăţile imunologice ale suplimentului RESVERAVIT

Datorită extractului de resveratrol din planta asiatică Polygonum cuspidatum, Resveravit oferă o puternică protecţie antioxidantă, mai ales împotriva gripelor şi a infecţiilor provocate de virusuri. Studiile au demonstrat că resveratrolul stimulează răspunsul imunitar împotriva acestor agenţi patogeni şi interupe proliferarea. Oferind rezistenţă organismului, Resveravit luptă împotriva viruşilor şi blochează dezvoltarea lor.

Resveravit este şi un puternic antibacterian şi antialergenic, o armă benefică în cazul îmbolnăvirilor de natură alergică, cum este astmul. Resveravit stimulează înmulţirea celulelor sănătoase şi capacitatea lor de regenerare, astfel pregătind organismul în lupta cu agenţii patogeni.

Proprietăţile imunologice ale acestui supliment sunt un adjuvant şi în lupta cu stresul. Organismul îşi pierde de multe ori imunitatea sub efectul stresului şi al depresiei, însă Resveravit vine în ajutor, prin acţiunile antioxidante ale resveratrolului. De asemenea, Resveravit creşte tonusul, elasticitatea pielii şi împiedica îmbătrânirea prematură. Suplimentul are rezultate deosebite şi ca adjuvant în curele de slăbire.

Printre proprietăţile Resveravit se mai numără:

•  reduce tulburările circulatorii periferice, reduce tulburările ischemice cerebrale;
•  protector cardiovascular (previne infarctul, îmbunătăţind microcirculaţia coronariană);
•  normalizează nivelul colesterolului (prin îmbunătăţirea fracţiei de colesterol “bun”) şi a glucidelor în sânge;
•  oferă puternică tonifiere vasculară;
•  contribuie la încetarea progresiei bolilor cronice;
•  acţiune benefică pentru creşterea longevităţii celulare;
•  previne maladiile oncologice;
•  binevenit pentru neutralizarea nocivităţilor ecolgice şi profesionale (radiaţie ionizantă, toxine şi metale grele);
•  adjuvant în tratamentul cataractei, glaucomului, retinopatie diabetică;
•  previne alergiile;
•  eficient în recuperarea după maladii infecţioase şi inflamatorii

Indicaţii în terapia cu RESVERAVIT

Pastilele de Resveravit se administrează intern, câte 1-2 capsule pe zi în timpul mesei sau conform recomandării medicului. Pentru un efect de lungă durată şi o imunizare corectă a organismului, se recomandă respectarea dozelor indicate.

În prezent, nu se cunosc efecte adverse sau toxice în administrarea resveratrolului.  Însă femeile însărcinate, hepaticii şi tinerii sub 18 ani trebuie să consulte un medic specialist înainte de a începe să ia Resveravit.

Cu Resveravit, tusea, răceală şi gripă pot fi ţinute la distanţă, iar imunitatea organismului va fi în continuă creştere alături de acest supliment alimentar imunomodulator.