Riviera Peroni al Café del Mar

Riviera Peroni al Café del Mar, o experiență italiană la malul Mării Negre

Riviera Peroni_1

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro aduce rafinamentul şi simbolurile stilului Italian în inima staţiunii Mamaia prin deschiderea „Riviera Peroni al Café del Mar”, un spațiu dedicat celor care îşi doresc să descopere cultura italiană şi diferitele forme de expresie ale acesteia.

„Riviera Peroni al Café del Mar” a fost inaugurată pe 2 iunie, cu prilejul Zilei Naționale a Italiei. Astfel, Italia cea veşnic surprinzătoare a fost celebrată la malul Mării Negre, având ca element central Peroni Piccola, un simbol desăvârșit al rafinamentului italian, dar şi o serie de surprize pentru toţi turiştii care au ales să sărbătorească sosirea verii alături de berea italiană.

„E o mare bucurie să fim prezenți și anul acesta la malul Mării Negre, prin inaugurarea spațiului „Riviera Peroni al Café del Mar”. Ne dorim ca această vară să fie una in stile italiano pentru consumatorii Peroni Nastro Azzurro, așa că le promitem evenimente inspirate de pasiunea italienilor și bucuria acestora de a trăi și de a se bucura de fiecare clipă în mod autentic. Benvenuto a „Riviera Peroni!”, a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director Ursus Breweries.

 Riviera Peroni_3

Riviera Peroni_4

Aflată în centrul stațiunii Mamaia, „Riviera Peroni al Café del Mar” va găzdui pe tot parcursul verii petreceri efervescente și evenimente dedicate bucătariei italiene şi designului. Acestea, alături de eleganța specifică stilului de viață Italian vor fi elementele cheie ale serilor de vară petrecute la „Riviera Peroni al Café del Mar”.

Evenimentele găzduite de „Riviera Peroni al Café del Mar” vor fi comunicate pe site-ul oficial www.peroniitaly.ro și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, iar săptămânal, începand cu luna iunie și până la finalul verii, consumatorii sunt invitați să participe la o serie de concursuri prin care pot câștiga experiențe VIP la „Riviera Peroni al Café del Mar”.