Rock în Parc la Arenele Romane

În data de 17 august 2012, la Arenele Romane – în Parcul Carol din Bucureşti, începând cu ora 19:00, va avea loc marele concert al verii intitulat : “ Rock în Parc” .

Accesul va fi gratuit, iar show-ul garantează audienţei recitaluri de excepţie în interpretarea câtorva dintre cele mai titrate trupe pop rock autohtone, dar şi trupe tinere, puternice şi ambiţioase, cu mari şanse, reunite pe scena Arenelor Romane într-un maraton de 4 ore de muzica bună.

La prima ediţie “Rock în Parc” au confirmat participarea:  Viţa de Vie – acustic, Coma – acustic, Steelborn, X-plod, şi mulţi alţii.

Spre bucuria iubitorilor muzicii pop rock de toate vârstele, organizatorii promit un început de week-end incendiar. Cele mai cunoscute piese din repertoriul fiecarei trupe sau preluari din repertoriul internaţional vor rasuna la Arenele Romane vineri, 17 august, începand cu ora 19:00

Acest model de spectacol este foarte întâlnit în marile capitale ale lumii şi se bucură de succes. În marile parcuri din Londra, New York, Paris au loc în fiecare an spectacole de acest gen. Peste tot în lume sunt extrem de populare şi atrag un public foarte numeros.

Producători principali: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu şi Primăria Sectorului 4

Pia Marina Voicu