Romanian Software participa la concursul Business Wall of Fame cu doua aplicatii business in cloud

Romanian Software, lider de piata pe segmentul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane, participa anul acesta la competitia internationala a celor mai bune aplicatii, Business Wall of Fame. Concursul sustinut de Romtelecom isi propune sa promoveze aplicatiile de business inovatoare pentru companiile mici si mijlocii, dar implica in acelasi timp si comunitatea de business, care este invitata sa voteze aplicatia favorita. Astfel, cei care devin suporteri ai aplicatiilor pot castiga o campanie de promovare pentru compania lor in valoare de 10.000 euro.

photo_1_2

Voturile primite pe pagina web a competitiei Wallofbusiness vor califica primele 10 aplicatii în finala, aplicația castigatoare fiind desemnata de juriul organizatorului. Aceasta va beneficia de o campanie de marketing derulata de Romtelecom Business Solutions in valoare de 30.000 euro.

Romanian Software a inscris in competitie doua aplicatii: Human Resources Planning si Calculatorul de Venituri.

Human Resources Planning este o platformă care automatizează toate procesele de resurse umane din companii: calcul salarial, management al personalului si documentelor, management al timpului, evaluare, training, recrutare. Platforma Human Resources Planning este dezvoltata in Cloud si poate fi accesata de la distanta, avand avantajul de a reuni intr-o baza de date comuna toate informatiile si procesele necesare practicilor de resurse umane, fiind si un instrument facil de comunicare in cadrul companiei. O prezentare video a aplicatiei poate fi vizualizata aici.

„Romanian Software activeaza de peste 12 ani pe piata din Romania, iar in momentul de fata aceasta aplicatie este cel mai utilizat tool de gestiune a proceselor de resurse umane, ce compileaza datele a peste 100.000 salariati. Ne dorim sa o pozitionam drept cea mai cunoscuta aplicatie software pentru companii, cu ajutorul careia practicienii de HR sa poata investi timp în elaborarea de strategii de atragere, reținere și motivare a talentelor din companie. Totodata poate ca unul din motivele pentru care aplicatia este deja folosita si cunoscuta de multe companii, este acela ca noi nu livram doar o solutie standard, ci servicii customizate cu acuratete si la timp, care sa poata fi adaptate nevoilor fiecarui business in parte”, a explicat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

photo_1_5Cea de-a doua aplicatie, Calculatorul de Venituri, ajuta managerii sa adopte rapid decizii privind bugetele, prin calculații și analize comparative ale costurilor fiscale cu salariații și colaboratorii sai, in functie de structura lor de remunerare (salarii, PFA, drepturi de autor, conventii civile).  Calculatorul de venituri asigura conformitatea cu prevederile legale in vigoare, afiseaza formulele utilizate si permite transmiterea pe email a calculatiilor. Aceasta aplicatie poate fi accesata web, pe smartphone sau tableta. O demonstratie a usurintei in utilizare a aplicatiei poate fi vizualizata aici.

Faceți echipă cu noi, votând aplicațiile Romanian Software (accesând link-urile de mai sus) și puteți câștiga pentru comania voastră o campanie de marketing în valoare de 10.000 euro.

Despre Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. In cei 12 ani de experienta de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 400 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata HRP, cu ajutorul careia sunt procesati peste 100.000 salariati.
www.hrp.ro