Ropharma propune o soluție naturală pentru o bună funcționare a circulației

Ropharma propune o soluție naturală pe bază de extracte standardizate pentru buna funcționarea a circulației, de aceea, în perioada 27 Noiembrie 2019 –31 Decembrie 2019 este disponibil pachetul alcătuit din Venozen și Bioven Tonic Gel cu un discount de 15% în farmaciile Ropharma și online pe site-ul oficial.

Atunci când circulația normală și uniformă a sângelui prin vase este împiedicată, apar modificări la  nivelul pereţilor vasculari care provoacă senzaţia de greutate şi oboseală la nivelul picioarelor şi disconfort la nivelul venelor hemoroidale. Din acest motiv, Ropharma a adus pe piața din România un produs inovator, Venozen, care este soluția naturală și eficientă impotriva picioarelor umflate și dureroase, precum și pentru criza hemoroidală.

Efectul produsului VENOZEN este dat de biodisponibilitatea ridicată a extractelor standardizate care asigură o circulaţie venoasă optimă, susţin funcţionarea normală a venelor, capilarelor şi a vaselor limfatice. Acest produs este adjuvant în tratamentul manifestărilor insuficienţei venoase cronice a membrelor inferioare, funcţionale şi organice (senzaţie de greutate, picioare umflate, durere, crampe nocturne) şi în  tratamentul semnelor funcţionale legate de criza hemoroidală.

Pe lângă aceste beneficii, Venozen are efecte antiinflamatorii, reduce durerea și edemele, ameliorează troficele insuficienței venoase cronice.

Venozen conține diosmină și hesperidină, extract de castan, troxerutin și Vitamina C.  Toate aceste elemente au rolul de a întări și proteja peretele vascular, ajutând la scăderea permeabilității vaselor de sânge. Extractul de castan este o componentă activă din castanul sălbatic ce are rolul de a bloca eliberarea enzimelor care deteriorează pereții capilarelor, în timp ce Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge și a pielii.

Gelul Bioven are rolul de a reface tonusul și elasticitatea pielii, de a înlătura senzația de oboseală a picioarelor și de a elimina staza venoasă, oferind o senzație de relaxare și asigurând totodată hidratarea și prospețimea pielii. Acest produs conține trei extracte naturale: castan, aloe și Centella asiatică și se poate utiliza pentru reducerea durerii în caz de traumă (entorse, contuzii musculare).

Pachetul se poate achiziționa online de pe http://ropharma-healthcare.ro/ sau din farmaciile Ropharma.

###

Despre Ropharma

Cercetarea, producția, distribuția en gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma. Portofoliul de produse Ropharma cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale, molecule obținute în programe de cercetare laborioase, fabricate la standarde de calitate europene GMP pentru medicamente.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.ropharma-healthcare.ro/  sau pagină de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro/.