Rosie Huntington – Whiteley este imaginea colecției de vară Autograph de la Marks & Spencer

Rosie Huntington – Whiteley, actrița și fotomodelul de origine britanică, continuă colaborarea cu Marks & Spencer devenind imaginea noii colecții de vară Autograph. Noua linie de haine de vară este dominată de culori pastelate, iar croiala elengantă a pieselor vestimentare va fi perfectă pentru crearea unor ținute diferite ce vor pune în valoarea feminitatea, exact așa cum este prezentată și de Rosie în noile imagini ale campaniei.

Rosie, una dintre cele mai cunoscute fotomodele la nivel mondial, nu este doar imaginea noii colecții, ci a participat activ la crearea noilor piese vestimentare. Noile imagini o prezintă pe englezoaică în diferite ținute care pun în valoare frumusețea nativă a acesteia, dar și croiurile special alese chiar de ea.

Mai mult, în afară de colaborarea pentru noua colecție de vară, Rosie deține și propria linie creată pentru Autograph. Piesele din această colecție semnată de ea sunt realizate pe gustul fiecărei persoane, utilizându-se numai materiale de înaltă calitate. Colecția are la bază culori pastel, motive florale sau clasicul alb și negru, astfel potrivindu-se cu cele mai multe ocazii din viața unei femei.

În România, piese vestimentare din noua colecție de vară Autograph sunt disponibile în magazinul Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, București.

Produse Autograph disponibile în România:

Rochie Autograph (Kyoto), 365 lei

SD_01_T50_6040_P6_SP14_EC_90

                          

Pantaloni Autograph (Explorer), 325 lei

Pantaloni Autograph

 

Pantaloni scurti Autograph (Bumbac & In), 235 lei   

SD_01_T50_4211_P6_SP14_EC_90                   

Fusta creion Autograph, 235 lei

SD_01_T50_4218_NU_SP14_EC_0

                     

Jacheta Autograph, 649 lei

IMG_6316

Sandale Autograph (INSOLIA), 325 lei

 IMG_6396

Sandalele Autograph prezentate în imagine sunt realizate pe baza tehnologiei INSOLIAR, o inovație patentată, în exclusivitate la Marks & Spencer. Astfel, pe langă eleganță și rafinament, noile sandale vor oferi confort pentru picioare şi spate, iar tocurile pot fi purtate de-a lungul unei zile întregi.

***

Despre Marks & Spencer

Marks & Spencer a fost fondat acum 129 de ani și este unul din retailerii de top din Marea Britanie ce comercializează îmbracăminte şi produse de casă de înaltă calitate. Săptămânal, aproximativ 20 milioane clienţi vizitează magazinele M&S UK. La nivel global, compania are peste 81.000 de angajați, iar în prezent deținepeste 790 de magazine in Marea Britanie şi peste 1000 de magazine la nivel internațional în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia. Pentru mai multe informaţii va rugăm vizitaţi: http://corporate.marksandspencer.com

In România, M&S deţine, în acest moment, 5 magazine în ţară localizate în Bucureşti, Iaşi şi Constanţa.